Marți seară tot internetul a luat foc din cauza mesajului transmis de George Burcea.

Deși actorul și-a cerut iertare și a explicat situația, nu toată lumea îi acceptă scuzele. George Burcea a fost criticat atât de fanii săi, cât și de câteva vedete din România. Printre aceste vedete se numără și tatăl Andreeei Bălan, Săndel Bălan. Fostul socru se declară indignat de spusele lui George Burcea și îi amintește tânărului că are doua fete și nu ar trebui să spună astfel de lucruri.

Facebook

”Mai devreme sau mai târziu, toți plătim pentru greșelile noastre. Plătește pentru ceea ce face, nu poți instiga la violență, să îți bați femeile sau iubitele, are și el două fiice”, a declarat Săndel Bălan pentru Playtech.

Ce s-a întâmplat de fapt?

În timpul unui live pe TikTok, actorul George Burcea a fost profund dezamagit din cauză că multe femei îl criticau. De ce? Pentru că actorul a fost surprins gătind. Într-un moment de nervozitate George Burcea a răbufnit la adresa acelor femei.

„Băi fetelor, băi femeilor, eu lupt cu voi, eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste și nu știu…înțelegerea cuplului și voi mă jigniți că eu gătesc? Păi fetelor, sincer vă spun, și închid cu lucrul ăsta, vă doresc să aveți bărbați care în momentul când vin de la muncă, să vă ia la palme! Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele, bunicul”, a spus George Burcea.

George Burcea a plătit scump pentru acest derapaj lipsit de logică.

Cartea sa „Scrisoare către Ceaușescu”, a fost retrasă de pe piață de către editura Hyperliteratura. De asemenea, a fost aspru criticat de fani și de oameni din showbizz.

„Am avut o reacție de care îmi este foarte rușine”, spune actorul. „Am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste, nici mie și niciunei femei”, a declarat George pe contul său de Instagram.

De asemenea, actorul a mai spus că el nu susține violența împotriva femeilor, că mereu a luptat și o să lupte în continuare pentru drepturile femeilor.