Cine nu ar vrea să cheltuie bani, dar la final portofelul să fie tot plin cu bancnote? Ei bine, acest lucru nu este neapărat posibil, însă, există anumite practici Feng Shui care ajută la atragerea banilor ca un magnet.

Banii și economiile au reprezentat mereu un subiect controversat, mai ales pentru persoanele care găsesc ceva de cumpărat constant. Specialiștii Feng Shui susțin că anumite practici chiar atrag banii și nu este nevoie de prea mult efort pentru ca finanțele tale să nu mai zboare din portofel.

Dacă vrei să ai mereu cash în portofel și să nu ai pierderi de bani sau să vină într-un mod regulat, așa cum ți-ai dori, trebuie să ai grijă să îți cureți periodic portofelul de energiile ochiilor malefici care pot venii pe banii tăi. De asemenea, este recomandat să îl cureți mereu cu salvie sau să îl treci prin fum de salvie.

Apoi, asigură-te că nu ai pierderi financiare și amplasează în portofelul tău, pe bani, o monedă lacăt. Aceasta va opri orice fel de cheltuieli nejustificate, cheltuieli de care nu ai nevoie.

Feng Shui-ul portofelului tău. Ce trebuie să faci ca să atragi mereu bani

Banii cash atrag și mai mulți bani

Este bine ca în portofelul tău să ai mereu cash pentru că, întotdeauna, banii cash rămân energia banului. Chiar dacă avem monezi virtuale, chiar dacă facem plăți cu cardul, pentru a avea o protecție asupra banilor este recomandat să ai, cel puțin un milion de dolari în portofelul tău.

Nu vorbim despre un milion de dolari reali, ci despre o bancnotă Feng Shui care nu face altceva decât să stimuleze fluxul financiar, să se asigure că vei avea în permanență bani. Aceste bancnote Feng Shui se găsesc online, pe site-urile de specialitate.

Ba mai mult, practicienii Feng Shui garantează că dacă sunt puse în practică toate aceste reguli, rezultatul este cel așteptat și anume, banii nu vor mai fugi din portofel.