Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, duce o viață lipsită de griji.

După luni întregi de muncă asiduuă, Simona Halep a luat o pauză de la antrenamente și a plecat în vacanță, în insula grecească Mykonos, despre care se știe că este una dintre cele mai scumpe stațiuni elene. Nici antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, nu o duce deloc rău vara aceasta. Bărbatul se relaxează în Franța, acolo unde l-am surprins și noi, în plină acțiune. Iată imagini în premieră cu Patrick Mouratoglou! 

Antrenorul Simonei Halep, vacanță de fițe în Franța

Simona Halep, locul 20 WTA, nu a câștigat niciun titlu de când a acceptat să colaboreze cu Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams, dar îl plătește regește. Nici nu este de mirare de ce antrenorul de 52 de ani își permite orice moft. El va fi plătit cu 20.000 de euro pe săptămână la fiecare turneu unde o pregătește pe Halep, plus bonusuri de performanță, ceea ce îi permite să se răsfețe oricând în lux și opulență.

Drept urmare, înainte de turneele din America, Patrick Mouratoglou a vrut să se odihnească într-o stațiune luxoasă din Franța, departe de ochii curioșilor, însă noi l-am surprins când se aștepta mai puțin.

Patrick Mouratoglou, cu iubita tinerică la un restaurant luxos din Cannes

Antrenorul tenismenei românce, Patrick Mouratoglou, în vârstă de 52 de ani, a preferat să se relaxeze în Franța, țara lui de origine.

În exclusivitate, vă prezentăm primele imagini cu celebrul antrenor la Guerite, un restaurant de fițe din Cannes, pe malul Mării Mediterane. Locația este una extrem de scumpă, ținând cont că se ajunge acolo doar cu barca. În plus, pentru cei care nu știu, Elton John a cântat în respectiva locație, cu ceva timp în urmă.

Îmbrăcat lejer și extrem de relaxat, Patrick Mouratoglou s-a ‘întreținut’ la vorbă cu amicii lui, dar și alături de cea de-a treia lui soție, o mulatră superbă, pe nume Ada Obilu.

foto: colaj Substantial

Se știe că antrenorul Simonei Halep este un adevărat Don Juan, mai ales că s-a iubit în trecut și cu Serena Williams pe vremea când încă era căsătorit.

imagine exclusivă Substantial

Cum era de așteptat, cei patru s-a delectat cu vinuri rafinate și preparate sofisticate din bucătăria internațională, că doar se aflau pe relaxare și voie bună.

Simona Halep se distrează în Grecia

Anul acesta, Simona Halep a ales Grecia pentru a petrece o vacanță binevenită după un sezon destul de încărcat. Pe rețelele de socializare, tenismena le-a arătat tuturor imagini incredibile de pe insula Mykonos. Totodată, ea a povestit că nu poate renunța la dulciuri, printre preferatele sale numărându-se cheesecake-ul.

Am avut acelaşi mic dejun timp de zece zile la hotel. Ouă jumări şi un croissant cu ciocolată. La prânz, paste cu pui – foarte plictisitor. Seara, am avut peşte, pe care nu-l mănânc în mod normal, dar în această săptămână l-am avut în fiecare zi.

Cheesecake la desert în fiecare seară şi a mers destul de bine. Am avut desert în fiecare zi, nu mi-a lipsit. Mă face să mă simt mai bine”, spunea Simona Halep.

foto: instagram

Patrick Mouratoglou a renunțat la Serena Williams pentru Simona Halep

În luna aprilie a acestui an, Mouratoglou a anunțat că o va Simona Halep în perioada următoare și a precizat că, înainte de a lua decizia, s-a consultat și cu Serena Williams, cea cu care a colaborat în ultimii 10 ani.

De astăzi, încep un nou capitol în cariera mea: sunt de acum antrenor full-time al Simonei Halep. În ultimele opt luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit să antrenez. E pasiunea vieții mele și încă simt că am multe de oferit. Simona a venit la Academia Mouratoglou înainte de Indian Wells pentru a se pregăti. Am urmărit câteva dintre sesiunile ei de pregătire, am urmărit-o cum s-a antrenat.

La sfârșitul săptămânii, ea m-a întrebat dacă o pot antrena. Am tot respectul pentru ea, dar nu se punea problema la momentul respectiv. Câteva săptămâni mai târziu, am avut o conversație cu Serena și ușa s-a deschis pentru mine, cel puțin pe termen scurt, să lucrez cu altcineva. Vă voi ține la curent cu ceea ce urmează”, a transmis Patrick Mouratoglou, pe Twitter, în luna aprilie a acestui an.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.