Sportiva are un set de reguli pe care le respectă mereu.

Simona Halep se numără printre sportivele care respectă cu sfințenie unele superstiții. Sportive crede cu tărie că aceste ritualuri o ajută să depășească emoțiile înainte de fiecare meci, dar sunt și aducătoare de noroc.

Superstițiile pe care Simona Halep le respectă în turnee

Sportiva a mărturisit că intră pe teren mereu cu piciorul drept. Chiar dacă nu are alte obiecte despre care se spune că aduc noroc, sportiva nu are conversații foarte lungi înainte de fiecare meci, fiind una dintre superstițiile de la care nu se abate niciodată.

„Nu intru pe teren cu piciorul stâng, ci numai cu dreptul, nu port talismane și nu vorbesc cu fratele meu niciodată! Pe toată durata turneului, nu îi dau telefon și nu îi răspund niciodată!

Doar cu mama sau cu tată iau legătură, însă și în cazul lor, le scriu mesaje scurte. Așa cred eu că o să-mi iasă bine jocurile! E hotărârea mea”, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat pentru TVR.

Abia acum s-a aflat! Ce ritualuri are Simona Halep, înainte de fiecare meci. Niciodată nu se abate de la aceste lucruri
Facebook

Simona Halep este superstițioasă și atunci când vine vorba de pregătirea pentru meci. Sportiva a mărturisit că își pregătește întotdeauna geanta seara, atunci când trebuie să joace destul de devreme dimineața. Simona Halep mai ține cont și de o altă superstiție. Sportiva își ia mereu haine noi, atunci când are un meci.

„Am superstiții înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel, încerc să-mi pun hainele așa cum le pun în fiecare zi când am meci. Când n-am meci, pot să-mi iau și altă geantă, nu contează. Dar când am meci păstrez totul la fel.

Dacă joc seara, îmi fac geanta de dimineață. Îmi iau cam 10 echipamente la fiecare turneu. Iar încălțări 3-4 perechi. Depinde, pe zgură nu se uzează tât de tare, dar pe hard am nevoie cam de o pereche pe săptămână”, a mai spus Simona Halep, pentru sursa citată anterior.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.