Cei de la Microsoft fac ce fac și vor să își țină mereu fanii conectați la fel de fel de provocări.

De data asta, miza este una uriașă, căci cel sau cea care va avea suficient curaj să răspundă afirmativ unei provocări va primi un milion de dolari. Până acum, suma de bani i-a motivat pe mulți, dar nimeni nu a dus la bun sfârșit provocarea. 

Microsoft a decis să adauge puțină sare și piper monotoniei dintr-o corporație și a creat o cameră provocare pentru toți cei dornici să se testeze. Provocarea nu este deloc una grea în esență, dar, în aparență, nimic nu este ceea ce pare. Deși mulți au răspuns afirmativ lansării Microsoft, până acum, nimeni nu a făcut față până la capăt.

O oră în această cameră și câștigi un milion de dolari, dar nimeni nu a reușit să o facă. Cu toții știm că, uneori, zgomotul poate fi agasant. Dar, de asemenea și dacă este prea liniște poate deveni iritant pentru noi. Microsoft a construit această cameră în care nu se aude niciun zgomot. Această cameră este suspendată în aer.

Microsoft nu a găsit pe nimeni căruia să îi ofere banii

De asemenea, pereții sunt făcuți în așa fel încât să nu existe niciun fel de ecou, iar în momentul în care vorbești se aude extrem de diferit față de ceea ce auzim noi în fiecare zi. Măsurătorile arată că nivelul sunetului este de -20 de decibeli. Acesta este același volum pe care îl auzi dacă cineva vorbește cu tine de la 20 de kilometri. Aici tot ce trebuie să faci este să îți întorci mâna și îți vei auzi propriile oase.

De asemenea, îți poți auzi și sângele cum circulă în corpul tău. Dacă vrei să experimentezi o întreagă liniște, atunci, echipa va stinge și luminile. Este total întuneric și nu vei auzi niciun sunet, așa că îți vei pierde echilibrul și vei leșina.