O poză ciudată care a apărut recent pe internet cu Ella de la Puterea Dragostei a stârnit o serie de controverse.

Ella a făcut primele declarații, după ce pe internet a circulat o poză ciudată cu ea. Mult timp ea refuzat să vorbească despre controversata fotografie, dar a venit și vremea aceea. În fotografia pe care au distribuit-o zeci de fanpage-uri pe care le artista, Ella apare în ipostaze nu tocmai plăcute. Fanii au susținut sus și tare că este ea, că nu ar avea cum să nu fie ea, mai ales că are toate trăsăturile concurentei de la Puterea Dragostei.

Văzând tot felul de păreri în stânga și în dreapta Ella a făcut primele declarații; ca să se convingă toată lumea că fata respectivă nu este, de fapt, ea. Ella de la Puterea Dragostei a spus că este o simplă fată care doar seamănă. Și nu este vorba despre nimic altceva.Ea a insistat mult asupra faptului că nu s-a dragat niciodată și nici nu a băut atât de tare, încât să uite ce a făcut cu iubiții ei. Mai mult de atât ea nu a acceptat niciodată să fie filmată în astfel de ipostaze ciudate. Concurenta de la Puterea Dragostei a mai avut de făcut câteva precizări extrem de importante. Ea le-a transmis oamenilor care au distribuit imaginea, că nu o afectează cu nimic. Ea știe clar ce a făcut.

Care sunt primele declarații pe care le-a făcut Ella?

”Circulă o poză pe Internet în care se afirmă că aș fi eu. Înțeleg că eu am fruntea lată, dar vă rog să mă analizați din profil, din toate părțile, la ochi, la sprâcene. Nu ne asemănăm deloc. Eu nu am fost niciodată drogată sau beată încât să uit ceea ce am făcut cu iubiții mei. Plus că nu am acceptat niciodată să fiu filmată. Vă rog să vă opriți să mai faceți rău pentru că, nu mă afectează cu nimic. Chiar știu ce am făcut.”, a răspuns Ella de la Puterea Dragostei

Distribuie