Jador a lansat recent piesa "Gagica ta mă sună", alături de Culiță Sterp, bunul lui prieten, iar Ella a recționat la această piesă.

Jador și Culiță Sterp au lansat o piesă bombă, „Gagica ta mă sună”. Deși are deja peste 1 milion de vizualizări, piesa nu a intrat în trending. Dar se pare că este o problemă cu contul de YouTube al lui Jador, pentru că niciuna dintre piesele urcate pe canalul lui nu a reușit asta.

Ce părere are Ella de la Puterea Dragostei despre „Gagica ta mă sună”?

Despre cea mai nouă piesă a lui Jador s-a spus că ar despre fosta lui iubită, Ella. Nu este singura piesă despre care fanii au zis că Jador i-ar fi dedicat-o Ellei. Însă, Jador a ținut să menționeze faptul că piesele lui nu au legătură cu femeile din viața lui; nici cu Ella, nici cu Georgiana.

Ella a fost provocată de Livian să cânte o parte din cea mai nouă piesă a fostului ei iubit, Jador. Se pare că acest gest nu a deranjat-o deloc pe brunetă. Mai mult de atât, era toată un zâmbet și a cântat alături de Livian piesa „Gagica ta mă sună”. Concurenta știa foarte bine, semn că a mai ascultată-o înainte și că îi place.

O iau pe Ella să comentăm „Gagica ta ma suna”. Hai să comentăm, Ella!,a spus Livian pe vlog.

În ultima vreme, Livian și Ella s-au aproapiat tot mai mult, dar Livian nu pare că ar vrea să aibă o relație cu ea. Acest lucru se întâmplă tocmai din cauza faptului că a fost iubita lui Jador. Ulterior, Jador și-a dat acordul ca ei doi să formeze un cuplu, dar nu s-a întâmplat nimic…încă. Livian este pentru Ella doar un bun prieten și nu vrea nimic mai mult, momentan.

„Dacă ar fi să fiu cu Ella trebuie să cer acord. Ella e de acolo, din Cluj. Dar dacă ar fi să fie ceva, se supără Jador. Trebuie să-l sun să-i cer aprobarea. Să-i spun, că dacă e să fie ceva, el trebuie să fie de acord.”, a mai spus Livian într-un alt live pe Youtube.

Share.