Cu câți bărbați a făcut amor Ella de la Puterea Dragostei?

În ultimul episod de vlog pe care l-a urcat pe contul ei de YouTube, Ella și-a șocat fanii. Concurenta de la Puterea Dragostei le-a dat fanilor informații picante din viața ei. Femeia le-a spus acestora care este numărul bărbaților cu care s-a iubit până acum, iar aceștia au rămas mască de-a binelea. Cel puțin, asta reiese din comentariile pe care le-a privit.

Câți bărbăți au trecut prin patul Ellei?

Ella a făcut un vlog cu prietena ei, Bianca Comănici, iar aceasta i-a adresat o serie de întrebări concurentei. Ea fost nevoită să răspundă la toate, chiar dacă multe dintre ele erau destul de personale. Printre multe altele, Bianca a întrebat-o pe frumoasa brunetă și despre sentimentele ei pentru fostul iubit, Jador. Din punct de vedere sentimental, Ella nu stă chiar atât de rău. Mai mult, vedeta își dorește să cunoscă din nou pe cineva.

După spusele ei, Ella a trecut deja peste despărțirea de Jador și este gata pentru o nouă relație. La un moment dat, au ajuns și la un subiect ceva mai delicat; legat de numărul de bărbați care au ajuns până acum în patul concurentei de la Puterea Dragostei. Vedeta nu s-a temut să îi ofere prietenei sale un răspuns, la care probabil nici ea nu s-ar fi așteptat vreodată.

De fapt, Bianca a pus-o să facă top 3 foști iubiți, iar Ella a dezvăluit un lucru care nu se știa despre ea. Bruneta a avut doar 3 iubiți. Desigur, printre cei trei iubiți se află și Jador. Probabil că toată lumea se aștepta ca Ella să fi avut mulți iubiți până la vârsta asta, dar a fost fată cuminte.

„Păi doar trei am avut. Poate pot să îți zic de ce i-am plăcut”, a răspuns Ella.

Lasă un răspuns

Existența râurilor pe planeta roșie fac posibilă viața

Emy Alupei suferă din cauza lui Iancu. Indiferența lui o doboară