În ultimii ani, a devenit din ce în ce mai greu să stăm departe de alimentele nocive și să alegem ceea ce este sănătos pentru noi.

Inclusiv alimentele bio reprezintă un pericol și, practic, cumpărăm doar o etichetă care se vrea a fi sănătoasă. Însă, foarte multă lume, conștient sau nu, consumă un drog care nu face decât să scurteze durata vieții.

Este vorba despre un drog pe care îl cunoașteți cu toții și care se află pe toate rafturile, în toate supermarketurile posibile. Este un drog care omoară de zece ori mai mulți oameni în lume decât toate celelalte droguri luate laolaltă.

Dacă adunăm numărul de oameni care suferă de toate celelalte droguri adunate la un loc (cocaina, heroina, marijuana) numărul de persoane care suferă de pe urma lor este de 10 ori mai mic decât cel al căror suferă de pe urma acestui drog, disponibil pe raft, arată un studiu.

Acest drog se cheamă Cola. Fie că vorbim despre Coca-Cola, de American Cola, de orice fel de formă găsești Cola este o otravă. Este cea mai mare otravă pe care o poți consuma astăzi la un preț foarte mic, foarte avantajos, luat de pe raft.

Drogul legal de pe rafturi. Este cea mai mare otravă pe care o poți consuma astăzi, la un preț foarte mic

Drogurile sunt interzise, iar Cola este pe raft și nu are nici măcar accize

O sticlă de 2l de Cola conține un pahar de zahăr. Poți încerca să pui un pahar de zahăr într-o sticlă și pune apă minerală, amestec-o și aia este sticla ta de Cola pe care tu o consumi.

Corpul uman nu este capabil să proceseze atât de mult zahar deodată. Așa că, el îl absoarbe și în corp apare o furtună metabolică. Acel exces de zahăr îți epuizează pancreasul, se duce în ficat, îți distruge ficatul, îți distruge creierul, are efecte negative asupra psihicului tău.

Vasele de sânge sunt distruse de Cola, sunt efectiv „ruginite” de un singur pahar de Cola pe zi. De fapt, dacă bei Cola în fiecare zi, o să mori cu cinci ani mai devreme decât ți-a fost scris să mori. Ultimii tăi 15 ani vor fi în chinuri și în boală, boli care se numesc diabet, boli cardiovasculare, boli de inimă, cancer.