Vulpița și soțul său, Viorel Stegaru, au devenit cunoscuți în cadrul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1, în urmă cu doi ani, atunci când cuplul dintr-un sat din Vaslui a început să-și spună povestea de viață în fața telespectatorilor. La finalul anului 2020, cei doi au încetat să mai apară la tv și s-au reîntors acasă, la Blăgești. În prezent, Veronica și Viorel au grijă de cei doi copii ai lor, o fetiță și un băiat, născut în 2021. Mai mult de atât, cei doi duc o viață liniștită departe de ochii curioșilor. 

Vulpița de la „Acces Direct” a fost la un pas să piardă prima sarcină

Veronica și Viorel Stegaru continuă să fie în centrul atenției, deși aceștia nu mai apar pe micile ecrane. Aparițiile lor în cadrul emisiunii de la Antena 1 au strâns un public numeros care să-i susțină. Deși cei doi soți și-au pus viața pe tapet la tv, sunt puțini care știu detalii șocante de pe vremea când Vulpița era însărcinată cu fetița ei. Se pare că ea a fost la un pas să piardă sarcina, iar totul a ieșit la iveală abia acum.

Atunci când a rămas gravidă pentru prima dată, perioada aceea nu a fost una deloc ușoară pentru Veronica. Tânăra din Blăgești a fost la un pas să-și piardă micuța, după ce i s-a făcut rău.

foto: captură Acces Direct

Ce s-a întâmplat cu Vulpița

Un prieten din copilărie de-al lui Viorel, Paul Irinel Kennedy, a fost invitat în platoul „Acces Direct”, unde a dezvăluit cum a fost Veronica la un pas să piardă prima sarcină. Bărbatul a povestit că toate momentele groaznice s-au petrecut într-un autocar, când Veronicăi i s-a făcut rău din cauza căldurii.

„Plecam spre Canada, plecam la aeroport și era o căldură și când am văzut-o pe Veronica mie mi-a s-a făcut rău când am văzut așa ceva”, a povestit bărbatul la „Acces Direct”.

„Deci cum e posibil să suni la ambulanță disperat și nimeni nu îți dă, te respinge, te ignoră că cică nu ai bani, că nu știu ce?! M-am enervat așa de tare și m-am apucat de filmat. Dacă murea fetița asta cine era de vină?”, a mai adăugat el.