Viorel Stegaru a fost acuzat de Vulpița că o bate, iar bărbatul a reacționat imediat.

Veronica și-a acuzat soțul că o bate, iar acesta a precizat cum stau de fapt, lucrurile. Viorel Stegaru a precizat că nu și-a agresat soția, ceea ce ulterior a fost confirmat și de detectorul de minciuni.

Viorel Stegaru nu și-a bătut soția

Pe vremea când locuiau în București, Veronica l-a acuzat pe Viorel Stegaru că o lovește. Atunci, aceasta preciza că soțul ei este gelos pe ea, după ce Vulpița se arăta interesată de Tzancă Uraganu, ceea ce l-ar fi deranjat pe Viorel Stegaru. Se pare că lucrurile nu stau chiar așa, după ce bărbatul bărbatul făcut detectorul de minciuni, unde a ieșit la iveală faptul că acesta nu a bătut-o pe Vulpița.

,,Lucrurile nu o să mai decurgă că până acum, o să plătească cu vârf și îndesat. Să mă lase în pace, că nu mai suport. O să-i spun și ei. Are și tupeul să vorbească prostii. Eu cădeam vinovat la toate. Numai prostii spune. Atât știe să facă, de azi înainte să nu mai vină la apartament, nu mai iert nimic. Cel mai prost ajung din bunătatea mea”,  a declarat Viorel printre lacrimi.

social media

Nemulțumirile bărbatului vin și din faptul că Vulpita nu ar fi recunoscătoare familiei pentru traiul oferit. Conform spuselor acestuia, femeia nu ar fi interesată de copilul care este îngrijit de soacră.

„N-o mai interesează că are soacră care are grijă de copil, nu o mai interesează nimic. Hai că nu scap eu de ea cu una cu două. Zicea taică-su că eu sunt vinovat. Nu a învățat nimic. Nu mă credea nimeni. Să-și amintească cine a ajutat-o când i-a fost mai greu. Să-și ceară scuze în fața mea. Trebuia să bag divorț de prima dată, să se ducă. Nu mai ascult nimic, m-a luat de prost. Numai minciuni știe să spună”, a spus Viorel Stegaru.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.