Formează unul dintre cele mai controversate cupluri. Lumea nu i-a uitat nici acum pe Vulpița și Viorel, care au făcut o adevărată telenovelă la „Acces Direct”.

Sunt căsătoriți de mai bine de șase ani, însă relația lor a fost plină de controverse și amantlâcuri. Se pare că Veronica și-a pierdut virginitatea la vârsat de 17 ani, însă nimeni nu se aștepta ca el să fie primul bărbat din viața ei.

Cu cine și-a pierdut inocența Vulpița

Pe baza relației pline de neîncredere și infidelități pe care cei doi au expus-o la televizor, mulți ar fi fost tentați să creadă că altcineva a fost primul bărbat din viața Veronicăi. Se pare că Viorel, soțul ei a fost primul bărbat din viața ei. S-au cunoscut atunci când Vulpița nici măcar nu împlinise vârsta majoratului. Astfel, cei doi s-au căsătorit atunci când ea avea 17 ani, iar după scurt timp acesta a devenit tată, după cum povesteau în cadrul emisiunii.

arhivă

Vulpița și Viorel au spus „Adio” vieții de București

După foarte mult timp petrecut pe micile ecrane, cei doi au revenit acasă. Își duc traiul în comuna vasluiană Blăgești. În vara anului trecut, Veronica a dat naștere celui de-al doilea copil, un băiețel sănătos. Cei doi au o fetiță mai mare, care acum nu mai este singură la părinți. Celebritatea se pare că nu a fost pentru ei. Deși foarte multe nume importante din România au încercat să îi ajute să își facă o carieră, cei doi nu au făcut față. Acum trăiesc liniștiți viața de acasă, alături de cei doi copii. Se pare că și relația Vulpiței cu soacra ei s-a îmbunătătțit, încât femeia o ajută în creșterea micuților. Viorel a revenit la muncile zilnice, unde își câștigă banii, pentru a reuși să aibă un trai decent. Deși nu mai sunt prezenți pe micile ecrane, rareori Vulpița are grijă să mai posteze pe contul de social media.