Acceptă provocarea acestui final de săptămână.

Este posibil să nu observați acest lucru de la început, dar există o eroare în această imaginea de mai jos. Și totuși, zeci de mii de utilizatori de internet nu au trecut acest test. Mare atenție! Timpul este limitat și trebuie să găsești diferența în doar 6 secunde. Crezi că te descurci mai bine decât toți ceilalți?

CITEȘTE ȘI – Test de personalitate! Modul în care ții telefonul în mână dezvăluie lucruri neștiute despre felul tău de a fi

Această provocare a devenit rapid virală. Dar foarte puțini oameni au reușit să detecteze eroarea strecurată în imagine. Așa că testează-ți capacitatea de concentrare și acuitatea vizuală pentru a rezolva „misterul” în timp record.

Sursa: Social media

Această imagine înfățișează doi tineri în mijlocul grădinii.  Printre toate elementele care alcătuiesc această imagine, există o eroare vizibilă. O poți găsi în mai puțin de 6 secunde?

Pentru a rezolva această provocare, vă recomandăm să vă izolați într-un loc ferit de zgomot. Trebuie să aveți o concentrare maximă pentru a vă pune în funcțiune toate abilitățile cognitive.

În afară de imaginea de ansamblu, concentrează-te și pe cel mai mic detaliu care ți se poate părea ciudat.  Ele pot face toată diferența!

Soluția

Sursa: Social media

Și acum că timpul impus tocmai a trecut, îți vom dezvălui soluția.  A fost o joacă de copii pentru tine sau exercițiul a fost cu adevărat complicat? În orice caz, dacă ai reușit să găsești răspunsul la această provocare vizuală, satisfacția trebuie să fie pe măsură, căci nu foarte multe persoane și-au putut da seama.  

Da, a fost într-adevăr o banană plantată în mijlocul florilor. Nu avea absolut nimic de făcut în acest context. Provoacă-ți rudele și prietenii să vezi dacă vor descoperi mai repede ceea ce nu este în regulă cu această imagine.

Pentru a excela în acest gen de provocări, trebuie să te antrenezi cât mai des posibil.  Doar 39% dintre utilizatorii care au acceptat această provocare au putut descoperi ce este în neregulă în imaginea de mai sus.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.