Discuții de maximă importanță între Ciolacu și președintele Parlamentului European. Ce probleme au dezbătut cei doi, aflați aici!

Reclama

Reclama

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a avut luni, la Bruxelles, o întâlnire cu preşedintele Parlamentului European, David Maria Sassoli, pe tema bugetului european.

„Am continuat seria întâlnirilor de astăzi cu o discuţie constructivă pe care am avut-o cu domnul David Maria Sassoli, preşedintele Parlamentului European, pe tema bugetului european. Susţinem o creştere a fondurilor de coeziune şi o implementare corectă a politicii agricole comune. Am subliniat determinarea PSD de a colabora strâns cu actuala conducere a Parlamentului European pe principalele teme europene”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Reclama

El a adăugat că l-a invitat pe Sassoli să viziteze România şi să ţină un discurs în faţa plenului reunit al Parlamentului, iar acesta a acceptat.

Marcel Ciolacu se află luni şi marţi într-o vizită la Bruxelles, prilej cu care are mai multe întâlniri cu lideri europeni.

loading...
Reclama

Reclama

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Anunț important făcut de către primarul Antal Arpad! Ce intenții are acesta

Comisia pentru sănătate publică din Senat a organizat o conferință de proporții uriașe. Ce s-a discutst la eveniment este crucial pentru sănătate