Dubai este destinația preferată a multor vedete de la noi. Cu toate acestea, nu în toată țară domină luxul, așa cum se înțelege deseori. 

Știai de zona săracă din Dubai?

Atunci când auzim de Dubai, ne gândim la lux, opulență și oameni bogați. Ei bine, în Dubai există și o zonă în care sărăcia domină. Nu doar lipsa potențialul financiar este prezentă în acea zonă. Mici clădirile nu sunt impunătoare, așa cum este cazul Burj Khalifa. Diferența dintre cum esență și aparență este destul de mare.

Într-un videoclip, postat pe rețeaua socială TikTok, se poate observa că luxul nu caracterizează viața oamenilor de acolo. Localnicii sunt îmbrăcați modest și încearcă să își ducă traiul de pe o zi pe alta, comparativ cu bogații lumii, care construiesc imperii în Dubai. Nu doar sărăcia este prezentă în acea zonă, ci și mizeria. Nici urmă de bolizii de lux sau de clădirile zgârie-nori, în care cei mai bogați oamenii ai lumii au investit sume mari. Deși cei care conduc țara lasă să se înțeleagă că Dubai este paradisul oamenii cu bani și ai luxului, acest lucru nu este în totalitate adevărat. Capitala și zonele din apropiere exprimă bogăția, însă astfel de zone fac notă discordantă cu luxul aparent din Dubai.

@2tickets_ Stiai de partea asta din Dubai? #dubai #romania #romaniatiktok #romaniaviral #mizerie #saracie #dubailife #fyp #fypシ #oamenisaraci #fy #romania🇹🇩 ♬ original sound – Tina & Razvan

,,Am văzut un documentar pe Youtube, e foarte trist ce exista în spatele luxului și opulentei, credeam că în Dubai sunt doar oameni bogați și cu bunăstare, mă surprinde ceea ce vad”, ,,Asta este lumea fraților, toată, așa este inclusiv Tokio, Las Vegas, asta este, trist dar adevărat!”, ,,Orice medalie , are reversul ei…așa și Dubai, ,,Cine nu a fost acolo, nu știe despre ce este vorba”, ,,Mulți nu cunosc zona asta…”, sunt câteva dintre comentariile internauților.