Dieta care te ajută să pierzi 5 kilograme în doar câteva zile nu impune reguli stricte. Este important de menționat că aportul de proteine trebuie făcut exact în funcție de fiecare organism. Dieta nu presupune consumul de carbohidrați în exces. Mai mult aceștia sunt acceptați, însă pe parcursul zilei.

Reclamă

Dieta care nu impune schimbări majore în stilul tău de viață

Dieta fabuloasă are de fapt rădăcini în popor. Principala acțiune a fiecărei zile în funție de kilogramele pe care doriți să le slăbești este să rămâi constant. Singurul lucru de schimbat în rutină zilnică se va desfășura seară și dimineață. mai exact, în fiecare dimineață, pe stomacul gol este necesar să bei un pahar de apă călduț că o lămâie stoarsă și ghimbir. Aportul de vitamine și antoxidanti te vor ajută să ai un tonus perfect pe întreagă zi, însă apă caldă va grăbi procesul de digestie.

 

Reclamă

Dieta care iti imbunatateste sistemul imunitar

Îmbunătățiri în sistemul imunitar

Dieta cu lămâie îți va îmbunătăți printre altele și sistemul imunitar. Dacă vei face dn asta o obișnuință, vei vedea că răcelile vor stă departe în următorul sezon. Masă principala a zilei este de asemenea extrem de importantă. Nu este necesar să excluzi intrreaga cantitate de carbohidrați ci să îi conumi ponderat. Seara în schimb, este indicat că pe perioada dietei să consumi o salată de crudități. poți adaugă câteva cubulețe de brânză slabă, telemea de capra sau mozzarella. Este important de altfel că pe perioada regimului să renunți la sucurile dulci și acidulate. Atenție mare și la sucurile naturale din comerț care de multe ori au un conținut de inducitori.

Lămâia, secretul tinereții

Dieta cu lămâie cu este neapărat categorisită drept un regim. Mii de femei folosesc trucul de a abea apă călduță cu lămâie pentru a-și menține pielea tânăra. Mai mult, lămâia, făcând parte din familia citricelor are un rol esențial și în curarea celulelor și a vaselor de sânge.