Tuturor ne place să primim cadouri, mai ales când vin din partea celor dragi. Atunci când îți serbezi ziua de naștere, sau organizezi orice fel de eveniment, trebuie să te aștepți că vei primi nenumărate surprize și cadouri din partea invitaților. Ce trebuie să știi însă, este faptul că multe dintre ele aduc ghinion.

Prezicătoarea Baba Vanga, a spus la un moment dat că există şase lucruri care atunci când sunt primite în dar, pot aduce ghinion. Se pare că există și unele trucuri cu ajutorul cărora putem să scăpăm de ghinion fie dacă facem cadou acele lucruri sau le primim.

Ceasul, portofelul și perlele măsoară timpul, banii și pierderile

Ceasul exprimă timpul. La un moment dat în viață, indiferent de situație, acesta se va opri. Dacă vrei ca viaţa ta să nu se oprească în loc, cel mai bine ar fi să-i dai în schimb câteva monede celui care ți-a făcut cadou un ceas. Potrivit fostei prezicătoarei Baba Vanga, ghinionul se va risipi imediat și nu vei fi nevoit să suporți consecințe rele.

Portofelul indică norocul financiar. Așadar, atunci când cineva îți dăruiește un portofel, încearcă să nu accepți acest cadou pentru că vei avea un ghinion incredibil atunci când vine vorba de bani. Eventual, roagă acea persoană care a făcut gestul, să pună o sumă cât de mică în portofel pentru a-l putea păstra și a te feri de ghinionul financiar.

Perlele semnifică necazuri, boli, sau pierderi. Deși sunt considerate dintotdeauna cele mai prețioase bijuterii, perlele pot avea un impact negativ foarte mare dacă le vei primi în dar de la cineva sau dacă le oferi. Ele simbolizează lacrimile femeilor văduve și orfane, conform secretele.com

Detalii cutremurătoare! Cadourile de care trebuie să scapi neapărat, dacă nu vrei să ai ghinion. Chiar Baba Vanga a spus asta!
pixabay.com

Oglinda, mănușile și batista semnifică ghinion, magie și lacrimi

Oglinda aduce ghinion, așa cum știm cu toții din bătrâni. Această superstiție spune că tinerețea și frumusețea se pierd odată cu primirea în dar a unui astfel de cadou.

Mănușile fac parte din mai multe tipuri de ritualuri magice și au rolul de a schimba personalitatea și reacțiile omului. Indicat ar fi să arunci sau să faci schimb cu altcineva atunci când primești cadou o pereche de mănuși. Astfel, ghinionul te va ocoli.

Batista este un obiect specific înmormântărilor. Aceasta este destinată lacrimilor, suferinței și durerii. Dacă o vei primi în dar și o vei accepta, batista îți va aduce numai lacrimi și suferință.