The Simpsons au prezis mai multe evenimente de-a lungul anilor.

„The Simpsons” au prezis mai multe evenimente de-a lungul difuzării serialului. Întâmplările care s-au adeverit au șocat pe toată lumea și acum parcă nu mai este o coincidență. Un episod al desenelor animate vorbesc despre moartea reginei, după ce trăsura ei este lovită.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Aceasta a fost pe tron timp de 70 de ani și a slujit poporul până în ultima ei zi. Serialul „The Simpsons” a fost difuzat în urmă cu trei decenii, iar faptele se potrivesc cu realitatea actuală.

De la atacurile teroriste din 2001, alegerea lui Donald Trump în funcție, epidemia de Ebola sau de Coronavirus, precum și discursul Gretei Thunberg, toate aceste evenimente au apărut în episoadele desenelor anumite cu mult înainte să se întâmple.

Mai multe videoclipuri care s-au viralizat în mediul online, arată câteva secvențe în care este implicată și Regina Marii Britanii, dar ca personaj. Homer ajunge să fie închis în Turnul Londrei după ce o accidentează pe aceasta.

@komar.tiktok They Did It Again 😳… #england #government #horrortok #scarytiktoks #komar_053 #goviral #fy #scarystories #viral #fyp #foryou #queenelizabeth #queen #queen #uk #creepyfacts #simpsons #predictions #fakesituation⚠️ #real ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

Mai multe celebrități internaționale și-au luat rămas bun de la Regină

Celebritățile internaționale au postat în mediul online mesaje emoționante cu privire la plecarea Reginei Elisabeta a II-a dintre noi.

„A fost o prezență care inspira. A fost fantastică. Și a condus țara prin unele dintre cele mai grozave și mai întunecate momente ale noastre cu grație și decență și cu o adevărată căldură maternă. Am 75 de ani și ea a fost cu mine toată viața și mă simt foarte trist că nu va mai fi alături de mine, dar mă bucur că e liniștită, și mă bucur că se odihnește și merită. A muncit din greu.”, a fost mesajul lui Sir Elton John.

„Regina lasă în urmă o moştenire incomparabilă. Îi vom duce profund dorul. La fel ca mulți, am fost profund întristat de veste și gândurile mele sunt la familia regală, cei pe care i-a iubit și toți cei care au iubit-o.”, a transmis Daniel Craig, cunoscut pentru rolul lui James Bond.

„Toată viața mea, Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a fost mereu acolo. În copilăria mea îmi amintesc că am văzut momentele ei de la nuntă la televizor. Îmi amintesc de ea de la o domnișoară frumoasă, până la mult iubita bunică a neamului. Cele mai profunde simpatii ale mele sunt pentru familia regală.”, a scris Mike Jagger.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.