Cu siguranță le-ai urmărit mereu cu sufletul la gură, iar acum probabil că le urmăresc și copiii tăi. Însă, știai că există anumite secvențe în desenele animate care au o tentă mai...deocheată?

Minunata lume animată ascunde anumite secrete rușinoase am putea să le spunem, căci cel puțin copiii nu ar trebui să le privească. Ceea ce nu mulți au observat până acum este că vechile desene animate conțin anumite glume cu tentă sexuală. Iată care sunt și ce mesaje ascunse conțin.

Secvența din „Fred și Barney”

Într-una dintre secvențele din „Familia Flintstones”, Barney îi spune lui Fred un lucru cu subînțeles, mai exact ceva cu conotație sexuală. Însă mai bine urmăriți voi momentul pentru a vedea despre ce este vorba. De ce? Pentru că, firesc, această atitudine pe care o aduce respectiva animație pot fi considerate jignitoare, sau chiar periculoase pentru micii telespectatori.

„Pinguinii din Madagascar”

Se pare că până și pinguinii din Madagascar au găsit o modalitate de a se spăla pe dinți, deși nu au. Dacă vei urmări momentul, vei rămâne de-a dreptul cu gura căscată, căci această secvență ar putea fi ușor tulburătoare pentru cei din fața micilor ecrane.

„Laboratorul lui Dexter”

Dexter îi caută o nouă soră, iar când o găsește îi pune că vrea să o vadă dansând. Apoi, „sora lui” cere niște bani în plus, iar asta denotă că Dexter a închiriat, de fapt, o damă de companie. Încă o glumă deocheată din acest serial animat se regăsește într-una dintre secvențele în care Dexter se află acasă la o vecină. Nimic suspect, până când aceasta se apleacă, iar pe fundul ei scrie „trofeul lui tata”.

 

@teorii_geniale Glume DEOCHEATE din desenele animate2 ! #deseneanimate #cartoon #disney #foryou #foryoupage #fyp #scoobydoo #copilarie #fred #dexter #powerpuffsgirls ♬ sunet original – teorii_geniale

„Scooby Doo”

Nici secvențele din „Scooby Doo” nu se lasă mai prejos. Ați observat probabil că Daphne și Fred merg mereu împreună atunci când e vorba de rezolvat mistere. Oare de ce? Ei bine, vă veți da seama imediat ce veți urmări momentul din videoclipul de mai jos. Voi ce părere aveți? Ați observat toate aceste momente cu conotație sexuală până acum?

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.