Dacă ești posesorul unui telefon căruia nu îi ține foarte mult timp bateria, atunci trebuie să știi că există secrete pentru economisirea bateriei. Tot ce trebuie să faci este să lași telefonul cu ecranul în jos de fiecare dată când nu îl folosești. Dacă îți vei ține mereu telefonul cu ecranul în sus, acesta se va aprinde la fiecare notificare sau apel. Ceea ce îți va consuma foarte multă baterie.

Trebuie să ai grijă totuși la bacterii și microbi. Cu cât îți ții mai mult telefonul cu ecranul în jos cu atât poate acumula mai multe bacterii. Apoi, lipindu-l de față și piele, te poți infesta cu acestea și poți suferi afecțiuni dermatologice.

Poți evita să fii deranjat atunci cânt îți pui telefonul cu ecranul în jos

Atunci când îți poziționezi telefonul cu ecranul în jos te ajută la economisirea bateriei și nu numai. Dacă dorești să nu fii deranjat atunci când dormi, lucrezi sau vrei să călătorești și să profiți de vacanță, fără să fii stresat, atunci fă același lucru cu telefonul tău.

Dacă nu vrei să-ți fie distrasă atenția sau să primești diverse notificări, atunci telefonul tău trebuie să stea oriunde cu ecranul în jos. Adesea, se întâmplă să vrei sa te odihnești mai mult sau îți e lene să-ți bagi telefonul la încărcat. Așa că cea mai bună variantă pentru a rămâne cu suficientă baterie este să-ți poziționezi dispozitivul cu ecranul în jos.

De ce trebuie să ții telefonul cu ecranul în jos, atunci când nu-l folosești. Răspunsul te va uimi
pixabay.com

Ecranul aprins este cel mai mare consumator de energie

Ideea principală a dispozitivului atunci când îl ții cu ecranul în jos este că indiferent că primești notificări sau că te sună cineva, display-ul va rămâne închis. Deși telefonul tău va vibra în continuare atunci cânt primești mesaje, notificări sau apeluri, cel mai important este că cel mai mare consumator de energie, adică ecranul, va rămâne închis în tot acest timp și astfel vei putea să economisești baterie, potrivit Antena 3.