Dacă vrei să ai parte de noroc tot anul este important să ții cont de această tradiție

Nu trebuie să fii neapărat o persoană superstițioasă să ții cont de aceste idei. În tradiția chineză sunt însă respectate cu mare rigurozitate. Află de ce trebuie să pui bani deoparte în Decembrie ca să ai tot anul următor!

De ce trebuie să pui bani deoparte și ce atragi pentru anul ce urmează?

Cu siguranță printre dorințele tale legate de anul viitor se numără și cele legate de stabilitatea financiară. Dacă vrei să ajungi la momentul în care nu mai ai griji la acest capitol,poți încerca acest truc. Încă din prima zi a lunii Decembrie așează o sumă de bani sub un pahar de apă, așezat pe pervazul geamului. Chinezii sunt de părere că în acest mod, vei avea toate șansele să obții bani mulți în anul ce urmează.

Atragi belșugul pe plan financiar

Conform tradiției chineze, dacă urmezi acest obicei te vei bucura de belșug și prosperitate pe planul financiar. De altfel, chinezii cred cs apa reflectată în lumina de la geam va purifica banii care vin spre tine.

Cum tragi bani și ai parte de protecție împotriva lucrurilor negative

În toate mitologiile, apa este semnul curăției, al purității, al lucrurilor care sunt menite să curgă limpede. În același mod, această tradiție te poate ajuta în parcursul tău din următorul an. Apa și banii așezate la geam vor funcționa ca un adevărat scut protector împotriva lucrurilor negative din jurul tău.

Aduce liniștea în viața amoroasă

Tradiția chinezilor de a pune apa alături de bani în lumina naturală, la geam are și altă însemnătate decât cea legată de partea financiară. Aceștia sunt de părere că efectul are putere și pe planul amoros. Astfel, dacă vrei să ai parte de o viață liniștită în doi apelează la acest truc.

De altfel, se crede că tot în acest mod, cei necăsătoriți își pot găsi perechea potrivită.

 

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.