Iată care sunt câteva dintre cele mai importante reguli de etichetă pe care trebuie să le respecți, atunci când onorezi invitația la nuntă

Una dintre cele mai mari greșeli pe care o poți face în calitate de invitat la o nuntă este să ai o ținută albă. Sezonul nunților deja a început și invitațiile la astfel de evenimente sunt din ce în ce mai dese. Ei bine, pentru a nu da greș, este important să ai mare grijă la vestimentația ta.

Pentru fiecare mireasă, în ziua nunții ei trebuie să se simtă unică și specială. Rochia albă este amprenta ei. Tocmai din acest motiv evită pe cât poți să ai o ținută albă, în calitate de invitat. Este cea mai importantă regulă de etichetă impusă în astfel de situații.

Iată cele mai mari greșeli pe care poți să le faci la o nuntă, în calitate de invitat

pixabay

Evită piesele vestimentare albe. Atât timp cât nu tu ești mireasa, evită pe cât posibil să porți alb la o nuntă. Nu-i răpi miresei acest privilegiu, de a fi singura care poartă alb.
De asemenea, nuanțele apropiate de alb trebuiesc și ele evitate, precum ivoire sau bej.

Încearcă să nu ai ținute provocatoare

Nu este nimic greșit în a fi sexy și a-ți pune în valoare formele voluptoase. Ochii trebuie să fie ațintiți însă spre mireasă.

pixabay

Nu purta rochii care permit să iasă la vedere lenjeria intimă

Specialiștii avertizează doamnele și domnișoarele să nu poarte rochii făcute din material transparent. Nici cele extrem de decoltate nu ar trebui purtate. Trebuie să se țină cont de restul invitaților, care sunt de vârste diferite.

Nu purta animal print

colaj substantial

Rochiile și ținutele din animal print pot fi cea mai neinspirată alegere. Nunta este un eveniment rafinat și elegant. O astfel de alegere te face să ieși prea tare în evidență și să ai o ținută mult prea țipătoare.

Poți opta în schimb pentru o rochie cu un imprimeu floral elegent, un mic decolteu. Așa îți va fi scoasă în evidență silueta și vei avea un aer elegant.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!