Beneficiile spectaculoase ale dormitului fără lenjerie intimă

Dormitul în lenjerie intimă este, cu adevărat, un subiect aparte, destul de mult dezbătut în ultima vreme, fapt pentru care au existat întotdeauna argumente pro și contra. Mulți cercetători sunt de părere că ar trebui să dormim fără lenjerie intimă, tocmai ca pielea să poată respira.

Este recomandat ca în timpul somnului să nu purtăm lenjerie intimă. Explicația este aceea că pielea trebuie să se usuce după ce ieșim de la duș și, totodată, să aibă posibilitatea să respire. Dacă obișnuiești să porți chiloți tanga sau cu dantelă, este musai ca zona intimă să aibă o mare nevoie de o pauză de la iritații. De asemenea, faptul că nu vei purta lenjerie intimă te va ajuta să „scapi” de potențiale infecții. Aceste infecții ar putea să ajungă chiar până la uretră și vezica urinară.

De ce nu ar trebui să porți lenjerie intimă în timpul somnului. Află motivele
Kfetele

Lenjeria intimă restricționează circulația?

În timpul somnului, corpul se reface, fără doar și poate. Zona intima are mare nevoie de o pauză de la temperaturi crescute, care sunt cauzate, în general, de multe haine, transpirație etc. Specialiștii recomandă ca, după ce ieși de la duș, dacă temperatura din cameră îți permite, să dormi chiar goală, deoarece corpul are nevoie să se usuce într-un mod natural.

Lenjeria prea strâmtă, cu margini destul de rigide sau cea sintetică irită pielea și „pune” restricții circulației sanguine. Specialiștii recomandă să lași sângele să oxigeneze toate țesuturile, nu doar țesuturile aflate la vedere. Cu alte cuvinte, specialiștii recomandă să dormi fără lenjerie intimă, astfel încât sângele să poată circula nestingherit.

Dacă femeile sunt predispuse la iritații și mâncărimi în zona genitală, specialiștii recomandă, cu certitudine, renunțarea la lenjeria intimă. Aceeași regulă este valabilă și pentru bărbați.

Un alt avantaj al lipsei lenjeriei intime este acela că poate să îți îmbunătățească activitatea vieții sexuale. O noapte îmbrăcată în costumul Evei poate incinta imaginația partenerului/ partenerei. Pe lângă asta, îți poate conferi și sentimentul de libertate deplină.

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.