Puțini oameni țin cont de acest lucru care e poate influența viața într-un mod negativ

Oglinda este obiectul de decor pe care îl introducem întotdeauna în decorul unei case. Designerii de interior realizează adevărate ambianțe spectaculoase cu ajutorul ei. De altfel, aceasta este deseori poziționată pe pereți pentru a crea iluzia unui spațiu mai larg decât ar fi de fapt în realitate. Puțini știu că oglinda poate avea și alte roluri, deloc prietenoase cu viețile noastre, spun specialiștii în feng shui. În acord cu ei și cei care au studiat fenomenele ce țin de paranormal.

De ce nu ai voie să îți pui ca obiect de decor oglinda în dormitor

Stilurile de decorare a casei din zilele noastre sunt din ce în ce mai ingenioase. Multe dintre ele includ oglinzi, lumini și alte decoruri care să creeze o ambianță plăcută și liniștitoare în dormitor. Chiar dacă aparent așa ar fi, analizând lucrurile din alte perspective, aceste decoruri nu ne aduc deloc nici confort nici plus valoare în ceea ce privește calitatea vieții.

Oglinda este utilizată din cele mai vechi timpuri, în urmă cu aproximativ 5000 de ani. Primele oglinzi nu aveau la bază sticla ci bronzul și argintul. Ulterior, maeștrii sticlari au început să creeze adevărate opere de artă având la bază ideea oglinzii.

O folosim astăzi în baie, în dormitor, în mașină, întotdeauna în poșeta doamnelor. Totul din dorința de a ne raporta cât mai des la propria imagine. Acest lucru nu este cu siguranță greșit până la un punct.

Se spune însă că oglinda poziționată în dormitorul propriu ne poate influența viața într-un mod negativ.

În primul rând, în feng shui de exemplu nu este indicat deloc să îți vezi reflexia chipului înainte de odihnă, dar și la trezire. Acest lucru poate rupe bariera de auto apărare, astfel te vei simți mereu vulnerabil.

De altfel, mulți specialiști în fenomene paranormale sunt de părere că dacă avem oglinda în dormitor vom simți mereu că cineva ne privește. Se poate întâmpla chiar ca acest lucru să devină real. Spirite care nu și-au găsit locul să se ajute de relfexia respectivă.

Nu degeaba în casa în care moare o persoană, oglinzile sunt imediat acoperite. Totul pentru ca sufletul celui trecut în cealaltă lume să nu se reflecte în oglindă.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.