Orice bună gospodină trebuie să știe!

Balsam în rezervorul toaletei. Acest ingredient la îndemână vă va ajuta să vă parfumați delicat baia. Veți fi surprinși de rezultatele pe care le oferă acest produs de uz casnic.

Baia este o încăpere predispusă la acumularea de umiditate și mucegai, ceea ce duce la apariția unor mirosuri neplăcute. Pentru a remedia acest lucru, un produs de uz casnic de zi cu zi vă va permite să parfumați acest loc: balsamul de rufe.

Cum să parfumați baia cu balsam de rufe?

Dacă balsamul de rufe este folosit pentru a parfuma rufele, acest produs de zi cu zi poate fi folosit pentru a curăța baia. Nu numai că poate parfuma baia, dar o poate face și să strălucească de curățenie.

Sursa: Social media

Balsamul de rufe împrospătează bine toaleta din baie

Balsamul de rufe este ideal pentru a combate mirosurile neplăcute din toaletă. Pentru a folosi acest sfat, turnați generos acest produs în rezervor. Va mirosi minunat de fiecare dată când tragi apa. Acest produs are multe alte întrebuințări în casă, inclusiv pentru a curăța totul în baie.

Balsamul de rufe curăță chiuveta din baie

Pasionații de curățenie adoptă acest produs pentru băile lor. Pentru a obține o chiuvetă curată, mai întâi astupați chiuveta, apoi turnați două dopuri de acest produs și adăugați apă clocotită. Așteptați patru ore, apoi dați drumul la apă și frecați cu un burete murdăria rămasă în chiuvetă. Baia ta va fi parfumată datorită acțiunii balsamului de rufe!

Balsamul de rufe este folosit pentru a curăța ramele ușilor de baie

Folosiți balsam de rufe pentru a îndepărta praful care s-a depus în ramele ușilor. Se toarnă produsul pe o cârpă și se șterge suprafața. De asemenea, balsamul de rufe are un efect preventiv, deoarece împiedică acumularea de praf.

Balsamul pentru țesături curăță covorul de baie

Covorul din baie tinde să acumuleze ușor murdărie. Din fericire, balsamul de rufe vă poate veni în ajutor dacă îl puneți într-o cadă plină cu apă și balsam de rufe. Lăsați produsul să acționeze timp de 30 de minute, clătiți și întindeți covorul.

Există și alte sfaturi pentru a elimina mirosurile rele din baie

Dacă folosirea balsamului de rufe este utilă pentru a-ți parfuma baia, există și alte trucuri ingenioase pentru a avea o cameră care miroase bine și suprafețe cu totul curate.

Ulei esențial: Pentru a vă parfuma baia, turnați câteva picături din uleiul esențial ales de dvs. pe un tampon de bumbac și puneți-l într-un colț al băii. De asemenea, puteți turna acest produs parfumat și pe rola de hârtie igienică.

 Oțetul alb: Datorită proprietăților sale deodorante, oțetul alb este ideal pentru a combate mirosurile neplăcute din baie. Pentru a o folosi, amestecați această soluție acidă cu apă clocotită și turnați-o în toaletă sau în chiuvetă.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.