Mama unui copil bolnav de cancer a primit în urma unor donații  pentru tratamentul copilului ei, suma de 100 de mii de lire. Vestea șocantă a uluit o întreagă lume. Se pare că mama copilului a cheltuit toți banii la jocuri de noroc, iar băiețelul a murit ulterior. Ceea ce a stârnit controverse și mai mari, este faptul că femeia încă nu a fost sancționată de spitalul în care lucrează.

Stacey Worsley a irosit suma colosală de 100 de mii de lire. Aceasta i-a investit pe diferite site-uri de pariuri și jocuri de noroc. Banii respectivi erau strânși de pe urma donațiilor pe care oamenii le-au făcut pentru a ajuta copilul să urmeze tratament.

Englezoaica a făcut un gest strigător la cer

Toby Nye, fiul englezoaicei a fost diagnosticat cu cancer. Situația financiară a părinților lui nu l-a putut ajuta să urmeze tratamentul de care avea nevoie. Așadar, aceștia au mediatizat cazul băiețelului și au apelat la ajutorul oamenilor. Ce-i drept, oamenii s-au mobilizat și în urma donațiilor făcute de aceștia, s-a strâns suma de 100 de mii de lire. Totul s-a dus de râpă atunci când femeia a pierdut la pariuri toți banii pentru tratamentul propriului copil.

De-a dreptul șocant! O mamă a cheltuit la păcănele banii destinați tratamentului pentru fiul său bolnav de cancer. Ce s-a întâmplat cu acesta este tragic
pixabay.com

Stacey Worsley nu a fost dată afară de la serviciu

Stacey lucrează ca asistentă medicală într-un spital. Deși aceasta a făcut un gest uluitor, reprezentanții spitalului în care femeia lucrează, au decis să nu îi suspende activitatea femeii. După ce ar fi arătat că regretă cele întâmplate și că îi pare rău, aceștia s-au gândit că suspendarea ei ar fi o pedeapsă mult prea exagerată. Se spune că femeia ar fi înapoiat toți banii pe care i-a cheltuit la jocurile de noroc. Șeful femeii spune că se poate confirma acest lucru. În plus, Stacey a declarat la tribunal că își dorește să-și continue cariera de asistentă medicală.