Știm cu toții că râsul este o stare de bine pe care orice om și-ar dori să o aibă. Cu toate acestea, o adolescentă leșină ori de câte ori ajunge să râdă sau chiar să chicotească

Jordan Coomer se confruntă cu o afecțiune medicală extrem de rară și cel mai rău este  faptul că medicii nu au absolut niciun tratament pentru ea. Mai exact, tânăra ajunge să leșine ori de câte ori râde sau chicotește.

Potrivit informațiilor oferite de dailymail.ro, la vârsta de 15 ani, Jordan a descoperit că are o afecțiune medicală extrem de rară, pentru care medicii nu au niciun leac. Adolescenta din Indiana, SUA, leșină ori de câte ori râde sau chicotește, iar boala de care suferă se numește cataplexie.

Ce este, de fapt, cataplexia

Tot presa internațională a oferit informații și despre afecțiunea de care suferă tânăra Jordan. Cataplexia este o complicație a narcolepsie. Boală care îi provoacă stări de leşin de fiecare dată când aceasta râde. Acest lucru este extrem de periculos. Având în vedere faptul că dacă Jordan este singură atunci când leșină, fata riscă să se accidenteze grav.

Mai exact, în momentele în care se amuză, mușchii lui Jordan paralizează brusc. Și orice emoție puternică îi poate fi fatală. Din cauza bolii somnului, denumită și narcolepsie, Jordan doarme câte 20 de minute la fiecare 2 ore, mai notează presa internațională.

De-a dreptul șocant! De ce a ajuns o adolescentă să leșine ori de câte ori râde. Medicii nu au niciun tratament pentru ea
pixabay.com

Cum a început totul

Jordan a început să experimenteze aceste senzații de leșin atunci când s-a confruntat cu o infecție în zona gâtului. La numai 1 an de la diagnosticul primit din partea medicilor, a început să aibă stări de leșin.

Sursa amintită mai sus mai notează faptul că, în timpul orelor de curs, Jordan obișnuia să adoarmă pe bănci, însă nimeni nu și-a ridicat niciun semn de întrebare. Cu toții au crezut că adolescenta se confruntă des cu stări de oboseală, din cauza pubertății.

Un an mai târziu, Jordan a leșinat în fața părinților săi, în timp ce râdea la o glumă. Deși afecțiunea de care suferă are o denumire și este extrem de cunoscută de medici, aceștia nu au niciun tratament pentru Jordan.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.