Unele cazuri din lume sunt de-a dreptul șocante.

Deși unele par doar niște glume proaste, în realitate sunt adevărate situații traumatizante. Acesta a fost și cazul unei femei din China care s-a trezit cu degetele cangrenate după ce s-a zgâriat, făcând curățenie în casă.

O femeie din China s-a trezit cu degetele distruse după ce sa zgâriat

Femeia s-a apucat să facă curățenie într-o zi. Ei bine, lucrurile nu au decurs atât de liniștite cum s-ar fi așteptat, ci a avut parte de tragedia vieții. Chinezoaica s-a apucat să șteargă geamurile, apoi s-a axat pe interiorul casei pentru a duce totul la bun sfârșit. Nu a durat mult, până ce aceasta s-a zgâriat din greșeală la un deget. În prim plan, femeia nu a băgat de seamă crezând că este ceva minor. Totuși, două zile mai târziu, aceasta a observat o vânătaie în jurul rănii, care ulterior s-a și răspândit. Trei degete de la mâna dreaptă s-au cangrenat, iar la diferență de câteva zile s-a confruntat cu aceeași problemă și la cealaltă mână.

De-a dreptul șocant! Ce a pățit o femeie după ce și-a zgâriat degetele făcând curățenie în casă
pixabay.com

Cum a decis femeia să meargă la doctor și prin ce metodă s-a recuperat

Doamna în vârstă de 53 de ani, din provincia chineză Hubei a făcut o vizită la doctor, unde cadrele medicale au decis să o interneze. Zhang, căci acesta este numele ei, a descris clar ce simptome avea. Aceasta se confrunta cu mâncărimi, dureri, piele uscată și amețeli severe. Din fericire, medicii i-au stabilit un tratament eficient, iar problema ei de sănătate a fost rezolvată. Cu toate acestea, nu se știe încă dacă doctorii i-au putut salva și degetele femeii.

Astfel de cazuri sunt de-a dreptul înspăimântătoare, și nu este singurul. Multe chinezoaice au trecut prin situații asemănătoare, în timp ce de cealaltă parte a occidentul se întâmplă tragedii de tot felul. Da, toate sună ca fiind niște glume proaste, dar sunt povești reale, din păcate.