Reclamă
Reclamă

Unele cazuri din lume sunt de-a dreptul șocante. Deși unele par doar niște glume proaste, în realitate sunt adevărate situații traumatizante. Acesta a fost și cazul unei femei din China care s-a trezit cu degetele cangrenate după ce s-a zgâriat, făcând curățenie în casă.

O femeie din China s-a trezit cu degetele distruse după ce sa zgâriat

Femeia s-a apucat să facă curățenie într-o zi. Ei bine, lucrurile nu au decurs atât de liniștite cum s-ar fi așteptat, ci a avut parte de tragedia vieții. Chinezoaica s-a apucat să șteargă geamurile, apoi s-a axat pe interiorul casei pentru a duce totul la bun sfârșit. Nu a durat mult, până ce aceasta s-a zgâriat din greșeală la un deget. În prim plan, femeia nu a băgat de seamă crezând că este ceva minor. Totuși, două zile mai târziu, aceasta a observat o vânătaie în jurul rănii, care ulterior s-a și răspândit. Trei degete de la mâna dreaptă s-au cangrenat, iar la diferență de câteva zile s-a confruntat cu aceeași problemă și la cealaltă mână.

De-a dreptul șocant! Ce a pățit o femeie după ce și-a zgâriat degetele făcând curățenie în casă
pixabay.com

Cum a decis femeia să meargă la doctor și prin ce metodă s-a recuperat

Doamna în vârstă de 53 de ani, din provincia chineză Hubei a făcut o vizită la doctor, unde cadrele medicale au decis să o interneze. Zhang, căci acesta este numele ei, a descris clar ce simptome avea. Aceasta se confrunta cu mâncărimi, dureri, piele uscată și amețeli severe. Din fericire, medicii i-au stabilit un tratament eficient, iar problema ei de sănătate a fost rezolvată. Cu toate acestea, nu se știe încă dacă doctorii i-au putut salva și degetele femeii.

Astfel de cazuri sunt de-a dreptul înspăimântătoare, și nu este singurul. Multe chinezoaice au trecut prin situații asemănătoare, în timp ce de cealaltă parte a occidentul se întâmplă tragedii de tot felul. Da, toate sună ca fiind niște glume proaste, dar sunt povești reale, din păcate.

Reclamă

Reclamă
Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro