Dacă nu obțineți sau oferiți spațiu și intimitate, atunci vă aflați într-o relație greșită

Există multe aspecte care sunt importante pentru o relație sănătoasă.

Pentru a ști dacă ești cu partenerul potrivit sau nu, dacă relația ta este pe drumul cel bun sau nu, asigură-te că poți face aceste 7 lucruri împreună. Dacă nu, atunci este timpul să te gândești la starea relației tale.

Simte-te în siguranță

Dacă nu puteți face aceste 5 lucruri împreună, nu sunteți făcuți unul pentru celălalt
Pixabay

Trebuie să te simți în siguranță într-o relație dacă vrei să dureze. Pentru a fi sigur și pentru a afla dacă sunteți meniți să fiți împreună sau nu, vedeți cât de sigur vă simțiți cu el/ea. Relația ta ar trebui să fie un refugiu pentru tine, o casă în care să mergi, un cebtru de vindecare pentru a avea grijă de cei răniți și să nu fie deloc o amenințare. Dacă nu ai nimic de acest fel, este dovada că există o disfuncție în viața ta romantică.

Distracție

Ca și cuplu, distracția este pe primul loc. Prin distracție nu înțelegem doar sex. Ar trebui să existe câteva activități și conversații care să vă facă potriviți unul pentru celălalt. Dacă nu există distracție, atunci această relație nu merită timpul tău.

Faceți cumpărături unul pentru celălalt

Tu și partenerul tău faceți cumpărături unul pentru celălalt și apoi vă surprindeți unul pe celălalt? Dacă nu, atunci este timpul să-ți analizezi dinamica relației. Când iubim pe cineva, automat dorim să-i aducem ceva. Chiar dacă este doar o brioșă mică. Dacă este într-un singur sens și dacă ceva atât de simplu este imposibil pentru tine, atunci ai probleme serioase care trebuie analizate între amândoi.

Onestitate

Într-o relație și mai ales într-o căsătorie, onestitatea este pe primul loc. Trebuie să fiți transparenți unul cu celălalt. Dacă simți că trebuie să ascunzi ceva de la partenerul tău, atunci nu te afli într-o relație bună, ideală.

Liniștea

Nu este necesar să discutați când sunteți amândoi în aceeași cameră. Ai putea să faci lucruri diferite, doar să te relaxezi când ești împreună și să fii confortabil cu asta. Dacă devine incomod, înseamnă că lipsește confortul.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.