Palma poate dezvălui mai multe lucruri despre noi decât am putea crede.

La fel cum unii oameni cred cu tărie în puterea astrologiei, alții sunt convinși că liniile de pe mâini ne spun multe despre viața noastră. Este vorba despre „chiromanție”, o artă divinatorie străveche de origine indiană. A devenit atât de popular încât este practicat în prezent în întreaga lume.

Prin interpretarea corectă a liniilor mâinii, este posibil să descoperi anumite secrete despre destinul tău. Ești curios să afli mai multe despre personalitatea ta? Iată cum să descifrezi celebra replică a inimii.

Aveți linia inimii pe mână?

Mâinile ne pot spune multe despre noi înșine, mult mai multe decât credem. Învață că mâna stângă reprezintă cine ești și evocă trecutul. Dacă vreți să citiți viitorul, mâna dreaptă este locul unde trebuie să o faceți!

Conform chiromanției, avem 4 linii principale:

Sursa: Social media

Linia vieții: întruchipează forța fizică, energia și performanța.
Linia inimii: simbolizează latura emoțională a persoanei. Ea marchează, de asemenea, întregul domeniu al iubirii și al relației cu persoana iubită.
Titlul: reflectă inteligența, vigilența și simțul logicii.
Linia norocului: Determină factorul noroc și succesul în viață.
Cunoscută și sub numele de „Linia iubirii Venus”, linia inimii este situată de obicei în zona superioară a palmei, pe orizontală. Poate fi de formă circulară sau două linii mici, distincte. Cercetătorii spun că această linie identifică persoanele care sunt foarte sensibile și mai predispuse la sentimente. Nu este vizibil la toată lumea. Absența acestei linii ar putea indica o personalitate insensibilă și lipsită de simpatie.

Ce înseamnă cu adevărat linia inimii?

Linia inimii care începe sub degetul mijlociu
Dacă ai această linie pe palma mâinii drepte, înseamnă că te-ai născut pentru a fi un lider. Nu îți place să depinzi de nimeni, iar emoțiile nu te lasă niciodată în voia sorții.

Sunteți o persoană ambițioasă care ia întotdeauna decizii bine gândite. Sunteți de încredere și se poate conta pe dumneavoastră pentru o bună judecată în afaceri și în alte probleme. Nu sunteți cu adevărat nostalgic sau prea sentimental, ci mai degrabă rațional și pragmatic. Preferați să vă bucurați de prezent și să rămâneți cu picioarele pe pământ.

Linia inimii care începe între degetele mijlociu și arătător

Această linie întruchipează bunătatea, autenticitatea și vulnerabilitatea ta. Sunteți o persoană foarte sensibilă care, din păcate, se îndoiește de abilitățile dumneavoastră. Probabil că vă lipsește încrederea în sine. Cu toate acestea, sinceritatea și generozitatea dumneavoastră sunt lăudate în mod regulat.

Sunteți unul dintre acei oameni care folosesc bunul simț pentru a lua decizii. Dar ai tendința de a-i pune pe alții înaintea ta. Iar unii oameni abuzează de bunătatea ta. Trebuie să ai mai multă încredere în tine pentru a te simți mai bine în pielea ta: ești o persoană plină de valori, așa că nu trebuie să te mai subestimezi. Te așteaptă lucruri minunate pe drum, dacă înveți să te iubești mai mult.

Linia inimii începând de la degetul arătător

Acest tip de replică dovedește că ești pasional și sentimental din fire. Întotdeauna asculți doar ceea ce îți dictează inima. Rațiunea nu are niciodată un cuvânt de spus. Aveți încredere cu ușurință în ceilalți, ceea ce uneori vă poate fi dăunător. Dar, chiar dacă uneori ar trebui să fii precaut, preferi să duci lucrurile până la capăt. Obții o mare satisfacție din satisfacerea nevoilor partenerului tău.

Ele vin întotdeauna înaintea propriilor tale dorințe. Sunteți o persoană întreagă care își pune inima și sufletul într-o relație. Să te abandonezi fericirii și iubirii este bine. Dar aveți grijă să nu vă ardeți aripile. Rămâi în gardă din când în când, ca să nu cazi din căruță!

Linia inimii care începe între degetul mare și arătător

Aceasta înseamnă că sunteți o persoană răbdătoare, blândă și afectuoasă. Ai o inimă mare și intențiile tale sunt întotdeauna onorabile. Sunteți cunoscut pentru utilitatea și generozitatea dumneavoastră. Nu știți să spuneți „nu”: vă oferiți mereu ajutorul, chiar dacă vă poate face rău.

În realitate, aceasta este ideea ta de fericire. Atâta timp cât poți continua să dăruiești iubire, vei fi fericit. Această tendință altruistă și empatică va dura cu siguranță o viață întreagă.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.