Pasionații de fast-food trebuie să afle neapărat

Mc Puișorul se regăsește pe lista celor mai bune preparate de tip fast-food. Consumatorii acestui fel de mâncare pot spune cu voce tare că nimic nu se compară cu gustul savuros al sandwich-ului. Chiar dacă are mulți adepți, puțini știu cum se prepară acesta. Un videoclip care circulă intens pe rețelele sociale arată pașii pe care angajații restaurantului îi urmează pentru a-i servi pe clienți conform așteptărilor lor. Iată ce se întâmplă în spatele unui Mc Puișor. 

Cum se obține un Mc Puișor

Știm că mulți dintre cei care citesc acum acest articol se regăsesc în postura iubitorilor de sandwich fast-food. Tocmai de aceea ne-am gândit să împărtășim cu voi ceea ce se petrece în spatele pregătirii unui astfel de preparat. Nu sunt mulți pași, însă ce este cel mai important, înainte de orice, este gustul și aroma sandwich-ului.

Cu alte cuvinte, nu este nevoie de nimic altceva decât de o chiflă, urmată de un sos Mc Puișor, castraveți murați, o felie de carne de pui într-un strat crocant de pesmet auriu și gata preparatul. Simplu de făcut și ușor de mâncat.

@crew.member69 #mcdonalds #romania #mcdonaldsromania #crew ♬ sunet original – CREW.MEMBER69


Imediat după ce au vizualizat videoclipul, internauții au și luat cu asalt secțiunea de comentarii. Cu toate că este un doar filmuleț în care se exemplifică pașii obținerii unui sandwhich de tip fast-food, ei bine, persoanele din mediul online au fost profund deranjate. Se pare că cel care a distribuit videoclipul nu a folosit mănuși pe parcursul demonstrației, ceea ce a stârnit un val de controverse.

„Fără mănuși, fără nimic”, „Am lucrat în domeniu și se folosește un clește să pui carnea, nu se atinge cu mâna”, „Mai bine nu mai mănânc de acolo”, „Fără mănuși am văzut că pregătesc mâncarea și cei din Londra”, „0 mănuși, arată bine, nu mai mănânc”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de internauți.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii