Dacă vrei să ai parte de un decor splendid, apelează la această variantă

În perioada sărbătorilor toată lumea aleargă dupa după decoruri „crăciunistice”. Acele colțuri din casă în care te simți ca într-o poveste plină de simboluri și culori. Bradul, șemineul și decorațiunile fac parte din acest tablou minunat. Află cum să îți construiești propriul șemineu cu bani puțini.

Acest proiect a devenit viral pe rețelele de socializare fiind deja încercat de mulți internauți.

Cum să îți construiești un șemineu ieftin

Șemineul „sub 200 de lei” nu este unul construit din piatră sau cărămidă ci … din cutii de carton sau polistiren expandat. Pe lângă unul dintre aceste două elemente trebuie să ai multă răbdare, dar și puțină îndemânare.

Ai nevoie de:

-cutii de carton/polistiren;

-bandă adezivă;

-lipici;

-tapet 3D care imită cărămida;

-decorațiunile preferate.

Învață cum să îți construiești șemineul perfect pentru pozele de Crăciun.Așează cutiile sub forma literei U, iar apoi lipește-le în aceeași structură cu banda adezivă. Pentru un final reușit, acordă atenție finisajelor și detaliilor. De exemplu, ai grijă ca muchiile cutiilor să fie dispuse egal. Fixează cutiile în poziție cu ajutorul lipiciului și treci la următorul pas: tapetul. Taie-l după dimensiunile cutiilor și lipește-l pe acestea.

Din acest moment, totul ar trebui să fie floare la ureche! Pregătește decorațiunile preferate și aranjează decorul de poveste în colțul preferat din casă

Bineînțeles nu este un șemineu în adevăratul sens al cuvântului însă va fi cu siguranță un element aparte în fotografiile tale de Crăciun.

De altfel, dacă alegi să folosești polistiren expandat, pașii vor fi aceeași. Va trebui însă să acorzi și mai multă atenție detaliilor. Tăierea și lipirea plăcilor respective va fi un proces mai minuțios.

Un astfel de șemineu poate chiar susține obiecte pe bază.

Pentru un proiect și mai stabil, poți folosi un cadru de lemn. Acesta poate fi cu construit cu îndemânare din șipci și profiluri de dimensiuni egale. În acest caz, în centrul lui poți pune șemineul electric incorporabil. Obții astfel un decor de durată pentru casa ta.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.