Vara și-a intrat în drepturi, iar vremea de afară pare că ține cu iubitorii de soare și căldură. Vara este și sezonul concediilor, așa că dacă nu ți-ai planificat următoarea escapadă, aceste tips & tricks despre biletele de avion s-ar putea să te ajute.

Avionul este considerat cel mai sigur mijloc de transport. Anual, milioane, poate chiar miliarde de persoane traversează lumea la bordul aeronavelor. Românii sunt și ei din ce în ce mai deschiși la asta, mai ales atunci când vine vorba de călătorit.

Dacă vrei să pleci într-o vacanță, dar biletele de avion depășesc cu mult bugetul tău, atunci trebuie să știi câteva lucruri. Există secrete care te vor ajuta să găsești cele mai ieftine bilete de zbor către orice destinație. Nu multă lume știe de ele, așa că, tocmai din acest motiv, mulți cad în capcana platformelor care vând bilete online.

Cum să găsești cele mai ieftine bilete de avion. Portofelul tău îți va mulțumi pentru asta!
Social media

Bilete de avion mai ieftine decât o ieșire în oraș

Inutil să mai precizăm că toate trebuie achiziționate de pe site-uri de încredere. Aici menționăm, în pricipal, site-urile companiilor de zbor. Acum, că acest aspect a fost punctat, urmează trucurile care te vor ajuta să salvezi bani.

  • abonează-te la newsletter-ele companiilor aeriene pentru a primi mail-uri atunci când sunt promoții
  • evită să pleci în vacanță vineri sau sâmbătă și să te întorci sâmbătă sau duminică (acestea sunt zilele cu cele mai scumpe bilete)
  • folosește modul incognito atunci când cauți bilete de avion
  • cumpără bilete cu 3-4 luni înainte de plecare (nu este o regulă, dar, în general, atunci sunt mai ieftine)
  • evită să călătorești în preajma sărbătorilor de iarnă sau în mijlocul verii

Un alt aspect destul de important este flexibilitatea. Majoritatea site-urilor îți vor sugera bilete ieftine, începând de la 20 de euro dacă nu ții cu dinții de o destinație sau de anumite date. Evident, asta nu se aplică atunci când ți-a planificat, deja, concediul.