Blestemele constituie un subiect sensibil și sunt persoane care nu cred în pericolul pe care îl reprezintă. Chiar și așa, blestemele te pot împiedica să îți găsești dragostea sau să te îmbogățești. Iată cum poți scăpa de ele ușor. 

Ce spun specialiștii despre blesteme

Bioenergeticiana Florentina Daniela Ion a fost invitată în emisiunea ,,Star Matinal” unde a precizat câteva metode simple prin care se poate scăpa de blesteme.

Aceasta a mărturisit ca păcatele părinților sunt moștenite de copii și că de cele mai multe ori, sunt moștenite până la nouă generații.

Pixabay.com

Specialista recomandă post și rugăciune, pentru că aceastea alungă tot răul și implicit blestemele. În cazul în care problemele nu sunt rezolvate, blestemele se transmit copiilor.  Aceasta a precizat că doar așa se poate scăpa de blesteme în mod eficient și fără a apela la forțele răului. Specialista recomandă acatistul Sfântului Anton, cel care i-ar proteja pe toți dr forțele malefice. La fel, femeia recomandă aprinderea unei lumânări verzi.

,,Acest blestem vine din neam, adică din arbolele genealogic (…) Adică un păcat care e făcut în familie se transmite către mai multe generaţii. Şi asta dacă nu e rezolvată acea situaţie. (…) Aceste lucruri care nu sunt rezolvate în familia respectivă, karma se duce şi pe copii. (…) Blestemul se moşteneşte până la nouă generaţii. (…) Aceste energii sunt malefice. Lecţiile netratate din trecut ne afectează în viitor. (…) Dacă nu ai o relaţie mai lungă de trei ani… sunt mari şanse să fii blestemat. Am avut o clientă. (…) Le recomand să citească acatistul Sfântului Anton, să ţină post şi să aprindă o lumânare verde. (…) Arhanghelul Samuel şi o lumânare roz. Postul şi rugăciunea alungă tot. (…) Blestemul de mamă e cel mai puternic. (…) Îţi cade părul, nu poţi face copii, ai probleme de sănătate, pierzi bani în mod constant”, a declarat parapsihologul Florentina Daniela Ion în cadrul emisiunii ,,Star Matinal”.