Părul degradat poate fi o adevărată corvoadă pentru foarte multe femei. Din dorința de a avea mereu o podoabă capilară impecabilă, doamnele și domnișoarele uită că aceasta mai are nevoie și de îngrijire pentru a arăta ca la carte.

Părul și unghiile sunt cartea de vizită a unei femei, așa că nu este de mirare că toate doamnele și domnișoarele își doresc să arate impecabil. Factorii externi, dar și uscătorul de păr și placa de îndreptat pot agasa părul. Îl pot face casant, despicat, lipsit de strălucire și ars.

Dacă te-ai săturat ca părul tău să arate mereu degradat, lipsit de strălucire și vrei să ai o podoabă capilară de invidiat, noi venim cu soluția salvatoare.

Cea mai eficientă mască pentru părul degradat și ars

Dacă nu vrei să apelezi la foarfecă, dar totuși vrei să ai un păr de invidiat, iată soluția. Aceasta constă într-o mască-minune pe care o prepari cu mare ușurință cu numai 3 uleiuri. Este gata în numai 2 minute și face minuni asupra părului tău.

Ai nevoie de ulei de jojoba, ulei de măsline și ulei de argan. Pune toate cele 3 uleiuri într-un bol. Apoi bagă-le în cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde, pentru ca amestecul să fie puțin călduț.

Cu o dischetă demachiantă, aplică amestecul de uleiuri la rădăcina firului de păr. În acest fel, îl ajuți să crească, iar pe lungime și vârfuri, aplică pentru a repara firele despicate și deteriorate. Pune-ți un prosop pe cap și lasă amestecul de uleiuri să acționeze timp de 2 ore. După care spală-te normal pe cap, așa cum faci de obicei.

Nu uita, și uscătorul de păr face rău, așa că evită pe cât posibil să-l folosești. Nici placa de păr nu te va ajuta să îți repari părul degradat. În loc să o folosești, aplică-ți la fiecare spălare orice mască pe bază de keratină, căci aceasta te va ajuta să ai un păr drept, lucios și mătăsos.

pixabay

De ce trebuie să ne protejăm părul de razele UV

Pentru că este din ce în ce mai cald pe zi ce trece, și părul nostru are nevoie de îngrijire suplimentară atunci când ne expunem la soare.

Pentru a evita ca razele puternice ale soarelui să ardă părul, este necesar să folosim un spray împotriva razelor UV și chiar să purtăm o pălărie sau o șapcă, atunci când alegem să ne expunem la soare, pe plajă.

De asemenea, și apa sărată de mare degradează părul, dar și apa din piscină, plină de clor. Dacă totuși vrei să te bălăcești, trebuie să știi că părul tău va avea de suferit dacă nu îl prinzi cât mai sus, pentru a-l feri de apă.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.