Toată lumea iubește chipsurile.

Sunt printre cele mai gustoase și crocante gustări, potrivite perfect pentru ă seară de film, atunci când te relaxezi în pat, în timpul liber sau pur și simplu atunci când ai poftă de ele. Fie că-s cu brânză, ardei iute, smântână, usturoi sau alte arome, chipsurile nu lipsesc din meniul tinerilor devoratori de snacksuri.

Trucul ingenios prin care vei evita să-ți murdărești mâinile când mănânci chipsuri

Ceea ce este incomod atunci când mănânci chipsuri direct din pungă, este că ne putem murdări instant pe mâini. Ele sunt preparate într-o baie de ulei și apoi tăvălite prin fel și fel de arome, așa că automat degetele noastre se vor murdări. Din fericire, însă, există anumite trucuri care ne scapă de chinul uleiului sau prafului de aromă rămase pe degete. Cu siguranță vei fi tare încântat să afli că îți poți lua adio de la un asemenea chin.

Trucul este simplu. Poți tăia colțurile de la pungă, apoi mijlocul, iar cu unul din ele pe care îl înfășori pe degete, poți băga mâna în pungă liniștit și nu vei mai duce grija că te murdărești. Știm că un alt dezavantaj este și mirosul neplăcut care poate rămâne pe piele, așa că acest truc te va scăpa și de asta! Vei vedea cât e de simplu în videoclipul de mai jos, căci circulă într-o „veselie” pe TikTok.

@overtime I love the innovation ? #shoutoutot ♬ original sound – Overtime

Alte trucuri pentru a evita să de murdărești pe mâini când mănânci chipsuri

Folosește bețișoare chinezești atunci când devorezi punga ta preferată de snacksuri. În acest fel, nu te vei murdări deloc pe mâni de ulei sau pudră de ardei iute. În plus, este o metodă super igienică. Va fi o adevărată plăcere să știi că nu-ți mai bagi mâinile în punga cu gustări, mai ales în ideea în care mai poftește și altcineva la feliile subțiri de cartofi prăjiți.