Atunci când vei afla cum poți activa funcția care îți va face mesajele să dispară, vei rămâne de-a dreptul uimit. Cu siguranță mulți dintre voi o vor seta fără să stea pe gânduri

Whatsapp este una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie din lume. Mulți oameni o consideră mult mai practică și la îndemână decât pe celelalte, cum ar fi facebook-ul sau instagramul. Și pentru că e atât de solicitată, trebuie neapărat să afli cum te poți bucura din plin de toate funcțiile acestei aplicații. 

Cu siguranță nu știai câte lucruri îți permite să faci, de fapt, aplicația Whatsapp într-o conversație. La prima vedere pare destul de simplă și cu puține funcții. În realitate, însă, poți face o mulțime de lucruri. Printre cele mai interesante se află funcția de a face mesajele să dispară. Când vei afla, o vei activa cu siguranță!

Vrei să-ți protejezi intimitatea? Cum îți faci mesajele să „dispară”

În urmă cu puțin timp, Whatsapp a lansat o funcție care îți permite să ștergi mesajele după o anumită perioadă de timp de la momentul în care le-ai trimis cuiva. Activarea ei este extrem de simplă. Tot ce trebuie să faci ca să te bucuri de această funcție este să intri în setările unei conversații, apoi să selectezi opțiunea „Mesaje temporare”.  Selectează perioada de timp după care vrei să dispară mesajele. Variantele de cronometru pentru ca mesajele tale să fie șterse vor fi 24 de ore, 7 zile sau 90 de zile.

Această funcție a fost lansată pentru mai multă confidențialitate și pentru a nu ocupa prea mult spațiu. Toate mesajele vor dispărea din conversația aleasă de tine după perioada de timp selectată. Însă, trebuie să știi că orice participant la conversație poate schimba oricând setarea.

 Cum poți să faci mesajele din Whatsapp să „dispară”. Trucul care îți poate fi extrem de folositor, atunci când vrei să ascunzi ceva!
pixabay.com

Alte funcții pe care le are Whatsapp- cum salvezi un mesaj pentru a-l găsi mai ușor

Foarte mulți utilizatori Whatsapp folosesc aplicația în scopuri de muncă sau școală și inclusiv pentru comunicarea cu cei dragi. Însă, deseori se întâmplă ca unele mesaje importante să se rătăcească printre sutele de mesaje trimise de-a lungul timpului. Cu toate acestea, există o soluție care te va scuti să pierzi ore în șir pentru căutarea acelor informații de care ai nevoie.

Așadar, tot ce trebuie să faci atunci când vrei să ții în față un mesaj important, este să apeși pe mesajul respectiv, iar pe ecran se va afișa o steluță. Trebuie să apeși pe ea, iar mesajul tău va rămâne salvat și memorat în „Starred Messages”.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.