Chiar dacă pare aproape imposibil, de fapt, se poate...totul depinde de activitățile pe care ți le alegi. Iată ce poți face într-o zi, ca turist cu numai 10 lei în Capitală

În Capitală e greu să te descurci. Costurile sunt mari, mâncărurile scumpe, iar dacă vrei să traversezi strada, îți trebuie bani și acolo, vorba aceea. Viața în oraș nu este tocmai ușoară și ieftină, însă în postura de turist ai putea să te descurci cu numai 10 lei o zi întreagă. Cum? Afli imediat. 

Știm cu toții că în Capitală sunt cele mai mari prețuri. Însă, stai calm, dacă nu ai mai mulți bani în buzunar, poți rezista chiar și cu 10 lei, într-o zi. Iată cum ar trebui să-i gestionezi, astfel încât să poți supraviețui. Bineînțeles că ai putea să cinezi la cel mai scump restaurant, dar cu siguranță un asemenea buget nu-ți va face cinste.

Cum poți reuși să supraviețuiești cu numai 10 lei într-o zi, în București. Tu ai rezista așa?
pixabay.com

Ce activități poți avea în București, dacă ai numai 10 lei în buzunar

  1. Te poți plimba prin centru. Dacă ești turist și vrei să descoperi Bucureștiul, centrul istoric al orașului poate fi cea mai bună variantă. Poți lua fiecare zonă pas la pas, bineînțeles fără a cheltui niciun ban!
  2. La toate parcurile din București ai acces gratuit. Este cea mai bună alegere în a te relaxa în natură.
  3. Nu merge cu taxiul! Tarifele au crescut considerabil în ultima perioadă, așa că poți folosi metroul în schimb. Biletul unei călători costă doar 3 lei, iar dacă alegi tramvaiul sau autobuzul, prețul unui tichet este același.
  4. Dacă vrei să vizitezi un muzeu, trebuie să știi că prețurile sunt extrem de mici, însă depășesc cei 10 lei pe care îi ai tu în buzunar. Doar în cazul în care ești student poți beneficia de reduceri destul de mari.
  5. Dacă vrei să mănânci, poți alege patiseriile sau simigeriile. Au prețuri decente, cel mai ieftin produs plecând de la 1.5 lei.
  6. Ca să nu pierzi timpul pe la terase și să nu cheltui o sumă colosală de bani, poți alege să mergi la buticurile de colț sau marketuri. Băuturile pleacă de la 2.5 lei.
Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.