Iată cum poți obține zeama din lămâie fără a mai tăia fructul.

Lămâia este perfectă pentru mai multe băuturi, în zilele toride ale verii. Recent, internauții au găsit soluția ideală prin a stoarce sucul din lămâie, fără a mai tăia fructul. Iată ce trebuie făcut în această privință. 

Vara, în România, termometrele înregistrează temperaturi foarte ridicate. Aceste temperaturi ne creează o stare destul de mare de disconfort. Așadar, din această cauză, simțim mereu nevoia de ceva rece și dulce, pentru ca nivelul de energie să nu ne scadă.

În această perioadă, lămâile sunt fructele care se consumă cel mai repede. Indiferent dacă facem o limondă savuroasă, punem felii de lămâie în salate sau mâncăruri, citricele sunt la mare căutare în această perioadă. Însă, putem pune pariu pe faptul că mereu te gândești că va trebui să feliezi lămâile pentru limondaă. Însă, iată cum poți stoarce sucul din acestea, fără a mai tăia fructul. Utilizatorii de pe Instagram au găsit un truc genial în această privință.

Cum poți stoarce zeama unei lămâi fără să o mai tai

Poți spune adio cuțitelor de acum încolo. Un clip a devenit viral, pe rețelele de socializare, care ne învață cum să obținem sucul de lămâie, fără a mai tăia fructul. Așadar, tot ce trebuie să facem este să înțepăm unul dintre capetele lămâii cu o scobitoare, iar în cele din urmă vom putea stoarce zeama fără nicio problemă.

Cum poți prepara cea mai bună limonadă în zilele toride ale verii

Dacă ai poftă de ceva dulce și răcoros, poți încerca această rețetă de limondaă cu mentă și ghimbir. Ai nevoie doar de câteva ingrediente.

  • 2 lămâi
  • 4 pahare cu apă minerală
  • 4 linguri cu miere
  • o mână de mentă
  • cuburi de gheaţă
  • 1 linguriţă de ghimbir ras

Vei avea nevoie de câteva lămâi, pe care le vei tăia în jumătăți și apoi le vei stoarce. Apoi, vei pune zeama într-un bol și vei adăuga apă minerală, ghimbir, miere și frunzele de mentă tocate mărunt. După care, vei amestca toată compoziția foarte bine. Indicat este să țineți la rece limonada și să turnați direct în pahare, peste care să adăugați cuburile de gheață.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.