Iată cum poți scăpa de atacul unui rechin.

Un eveniment tragic a avut loc recent pe o plajă din Egipt. O femeie româncă și o femeie austriacă au fost sfâșiate de către un rechin, în Marea Roșie. Rechinul este unul dintre cei mai mari prădători de datorită simțurilor sale perfect dezvoltate. Iată cum te poți feri de atacul unui rechin. 

Recent, a avut loc un eveniment tragic pe o plajă din Egipt, unde o româncă și o austriacă au fost sfâșiate de vii de către un rechin, în Marea Roșie. Românca era în vacanță, alături de familia sa. Însă, într-o fracțiune de secundă, vacanța acestora s-a transformat într-un coșmar, după ce aceasta a fost ucisă.

social media

Cum poți evita atacul unui rechin

Rechinul este unul dintre cei mai mari vânători, din cauza faptului că au simțuri perfect dezvoltate. Aceștia pot mirosi prada chiar de la un kilometru distanță.

Totuși, cum poți să scapi de atacul unui rechin? Mai mulți specialiști care au testat de-a lungul timpului viața rechinului vin cu una dintre cele mai bune sfaturi pentru a evita un atac al unui rechin. Așadar, dacă te vei întâlni vreodată în apă cu un rechin, cel mai de preferat este să stai nemișcat, în poziție verticală fără să te miști. Ideal ar fi să îți miști picioarele cât mai puțin posibil. Trebuie să-i acordați atenție în totalitate rechinului și este recomandat să vă întoarceți spre el.

Este recomandat să nu dai prea mult din picioare, deoarece, rechinul își va da seama că nu ești un pește sau o altă pradă naturală. Mai mult decât atât, nu este indicat absolut deloc să înoți atunci când sângerezi, deoarece rechinii pot mirosi sângele de la o distanță de aproape un kilometru. Așadar, mirosul sângelui îl va atrage din ce în ce mai mult asupra ta. Cu siguranță nu îți dorești acest lucru!

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.