Reclamă
Reclamă

Pasionații de călătorii romantice, pregătiți să lase deoparte confortul propriului autoturism acum o șansă unică. O companie oferă astfel de excursii în Europa, absolut gratuite. Mai mult, cei care reușesc să le obțină primesc și bani de buzunar.

Condiția principală pentru a putea primi o astfel de vacanță este aceea de a participa la o selecție online. A doua este însă cea mai importantă: doritorii trebuie să îndrăgească excursiile cu trenul, pe timp de noapte.

Cum poți călători gratis în Europa

Într-un prezent în care călătoriile cu mașina sau avionul sunt cele mai căutate, trenul rămâne varianta preferată de a se deplasa în excursii a celor romantici. Aceștia din urmă au ocazia de a se bucura din plin de o vacanță reușită, gratuită. Pot explora Europa ci trenul, la cușetă, noaptea.  Mai mult, turiștii norocoși au șansa de a câștiga și banii de buzunar pentru această experiență.

O companie britanică oferă pasionaților de călătorii șansa de a explora Europa cu trenul de noapte. Cei care aplică pentru o astfel de ofertă trebuie să aibă peste 18 ani și să fie dispuși să împărtășească experiențele de călătorie.

Reclamă

Excursiile plătite de compania respectivă se vor întinde pe o întreagă lună de vară. Câștigătorul va primi și 575 de euro ca bani de buzunar.

Compania vrea să readucă în atenția oamenilor călătoriile cu trenul. De la început de 2023, acestea au devenit un trend în unele state.

Concret, turistul norocos ca avea un abonament lunar pentru a putea circula cu trenul de noapte oriunde își dorește. Va trebui însă să consemneze toate opiniile personale legate de o astfel de experiență.

Câștigătorul își va planifica singur vacanțele însă trebuie să aibă acces legal de a călători în diferite state ale continentului.

Reclamă
Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro