Alegerea unui trandafir poate să fie o provocare, uneori

Credeți sau nu, băieții încă întreabă dacă ar trebui să aducă flori la prima întâlnire.

Este greu să găsești o fată căreia nu îi place să primească flori cadou. Mai mult, nu sunt atât de mulți oameni în lume care să trateze trandafirii cu indiferență. La urma urmei, este suficient doar să te uiți la un trandafir, iar sufletul începe să tremure, ce putem spune despre aroma sa unică. Prin urmare, alegându-l ca și cadou pentru o doamnă, poți conta în siguranță pe favoare. Principalul lucru este să decizi câți trandafiri să-i dai unei fete. La urma urmei, fiecare floare poate purta un anumit mesaj.

Câteva povești uimitoare despre trandafiri

 

Înainte de a trece la o discuție despre câți trandafiri să-i oferi unei fete, să ne uităm înapoi la trecut. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți esența simbolismului acestei flori și, de asemenea, vă va permite să aflați câteva fapte interesante. Și cine știe, poate vor ajuta la topirea inimii unei femei, dezarmată de un cadou minunat.

De ce ar trebui să aduci flori la prima întâlnire?

Pentru prima dată, vechii perși menționează această floare. În limba lor trandafirul se numește „gul”. Dacă credeți legendele, atunci, la un moment dat, Persia se numea Gulistan sau țara trandafirilor. Câți trandafiri ar trebui să fie dați unei fete, știau cu siguranță grecii antici. Ei credeau că trandafirii au apărut din spuma care bate de corpul Afroditei. Dar ea a fost și i-a apărat pe îndrăgostiți. Prin urmare, aceste flori printre greci erau un simbol al iubirii reciproce.

Un alt admirator al trandafirilor a fost Regina Cleopatra. Există o poveste despre cum, datorită aromei lor, ea l-a sedus pe Cezar, iar el i-a jurat dragoste.

Flori și prima întâlnire

Fiecare tânăr înainte de prima întâlnire își pune întrebarea: câți trandafiri să-i dea iubitei sale? Care este cea mai bună colecție? În orice caz, prima întâlnire este cea mai bună modalitate de a oferi unei fete o astfel de surpriză. O opțiune comună este un buchet de trandafiri. Însă, numărul lor este luat în considerare în funcție de locul și ora acestei date.

Deci, luați în considerare următorii factori:

Dacă o întâlnire are loc într-un cinema, cafenea, parc, restaurant, este indicat să dați o cantitate mică de flori. De la 1 la 5 bucăți.

Dacă întâlnirea are loc acasă la dumneavoastră, poate da o compoziție frumoasă și mare. Pentru a arăta reținere, galantarie, merită să prezinți o compoziție modestă unei fete. Fetele tinere ar trebui să ofere colecții de nuanțe deschise. Pentru fetele după 30 de ani, trandafirii roșii, stacojii sunt potriviti.

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.