Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus adio după 15 ani de mariaj. Antrenorul a fost cel care a anunțat public că s-a despărțit de impresară. La scurt timp, Reghe s-a afișat cu noua iubită, Corina Caciuc, cea care îl va face tătic pentru a treia oară. Recent, în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, „La mijloc”, Anamaria Prodan a rememorat clipele de dinainte de anunțul divorțului de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a dezvăluit, fără rețineri, că știa de ceva timp de relația dintre soțul ei și Corina Caciuc, pentru că bărbatul îi arăta constant mesajele pe care tânăra i le trimitea. La un moment dat, impresara chiar voia să-l ierte, deși o înșelase. Din păcate, cei doi au ajuns să se despartă cu mare tam-tam.

Anamaria Prodan știa de relația dintre Reghe și Corina Caciuc

Înainte de marea separare, Laurențiu Reghecampf ar fi fost sincer și i-ar fi arătat Anamariei Prodan toate mesajele pe care Corina Caciuc i le trimitea pe telefon.

„Am toate discuțiile de la el, uite ce scrie aici, e adresa domnișoarei. Ce este asta?

Este un link cu divorț, îl învăța cum să divorțeze, că el tot îi spunea: ‘E pandemie, nu se poate divorța acum. Sunt de la Reghe, redirecționate toate. Uite ce îmi scrie aici Reghecampf, ce îi spune domnișoara: ‘Hai că mă iei deja de proastă prea mult și începi să mă deranjezi”, a mărturisit vedeta.

Cum a cunoscut-o Laurențiu Reghecampf, de fapt, pe Corina Caciuc

Agentul FIFA a precizat că tânăra îl învăța pe Reghe cum să divorțeze de ea. În cele din urmă, antrenorul a luat decizia de a depune actele de divorț. De asemenea, Reghe i-ar fi recunoscut fostei soții cum a ajuns să o cunoască pe Corina Caciuc. Prodanca este de părere că tatăl fiului său nu și-ar fi dorit să divorțeze de ea.

„De ce? Pentru că Reghecampf mințea că nu poate divorța acum, probabil că în mintea lui nu a vrut niciodată să divorțeze.

Cred că îl are cu ceva la mână. Nu ai cum să decazi așa. Uite mesajele, de la soț către mine. Iubi Soare îi spuneam eu, așa trecut. Toate aceste mesaje, uite ce spunea despre domnișoară, ia uite unde a agățat-o: ‘Am agățat-o la bar”, a mai spus Anamaria Proan, în cadrul podcastului de pe YouTube a lui Codin Maticiuc.

foto: social media