Anamaria Podan a vorbit despre relația dintre fostul ei soț, Tibi Dumitrescu. Cei doi și-au spus adio acum 15 ani, rămânând, se pare, în relații foarte bune. Cei doi sunt părinții a doua fiice, Sarah și Rebecca.

În anul 1998, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Tibi Dumitrescu, baschetbalist. Au avut parte de o nuntă ca în povești care a avut loc în SUA. Cei doi s-au cunoscut într-un club din capitală, iar după 8 luni de relație s-au căsătorit.

Ce relație are Anamaria Podan cu Tibi Dumitrescu?

În cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, sexy impresara a fost întrebată despre fostul ei soț, Tibi Dumitrescu. Se pare că cei doi se înțeleg foarte bine și au o relație foarte apropiată. De asemenea, fosta soție a lui Reghecampf a mărturisit că Tibi Dumitrecu este omul despre care știe că se poate baza oricând, indiferent de situație sau de circumstanțe.

social media

Mai mult decât atât, impresara a dezvăluit că are o relație foarte bună și cu soția fostului ei partener de viață, pe care o consideră o foarte bună prietenă.

„Doamne, dar eu vorbesc de tatăl fetelor mele, de Tibi, este sufletul meu, este omul pe care mă bazez, poate, în momentul ăsta cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este omul care la orice oră din zi și din noapte mă bazez și mă sfătuiesc cu el și soția lui îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina, și fetița Irinei, care este și fetița mea. Pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară”, a spus Anamaria Prodan, în podcastul lui Codin Maticiuc în urmă cu câteva zile.

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu s-au iubit vreme de 9 ani. Se pare că și de această dată tot sexy impresara a fost cea are a făcut primul pas în ceea ce privește relația lor. Au trăit în America alături de cele două fiice ale lor, amândouă născându-se acolo.