Căsnicia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns la final, cei doi urmând cât de curând să divorțeze. Cu toate că antrenorul a avut de-a lungul timpului mai multe episoade în care și-a înșelat soția, sexy impresara a declarat că i-a fost loială soțului ei în tot acest timp și că în viața ei nu a mai existat niciun alt bărbat. În ciuda tuturor zvonurilor care au apărut de-a lungul vremii despre presupusele infidelități ale impresarei, se pare că niciodată nu a fost cazul de infidelitate în cazul fostei soții a lui Reghe.

Anamaria Prodan a spulberat orice zvon legat de infidelitățile sale în timpul în care se afla într-o relație cu Laurențiu Reghecampf. În ciuda faptului că toți patronii i-au făcut avansuri, ea a rămas fidelă unui singur bărbat.

,,În toți acești ani am fost combinată cu toți patronii. Băi, majoritatea mi-au făcut avansuri că sunt frumoasă. Știu cum arăt și cum arătam în tinerețe, dar aici este talentul femeii. În toți acești ani nimeni nu m-a avut la mână cu nimic și nu mă va avea. Patronii de club m-au jignit în direct, președinți de club. Față în față nu-mi ține nimeni piept”, a spus Anamaria Prodan.

social media

Anamaria Prodan și-a iubit mult pre mult soțul

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a declarat în cadrul unui podcast că slăbiciunea ei era Laurențiu Reghecampf, antrenorul devenind foarte gelos fără să aibă vreun motiv în acest sens.

,,Ei știau punctul meu slab, Laurențiu Reghecampf. Eu i-am explicat soțului meu atunci că singurul lucru care poate dărâma castelul aici e. A început soțul meu să spună: ,,Doamne, uite ce zice lumea”. Alo, tu de unde m-ai luat pe mine? Eu aveam semnată jumătate din echipa națională în 2006. În 2006, eu nici nu prea stăteam acasă, plecam în Coreea, America și cu jucătorii unde aveam treabă. Tu acum te-ai gândit să fii gelos? Dan Alexa vine la noi în casă, mâncăm împreună, bem împreună. Acum nici nu pot să îl acuz pe Ganea. A zis doar ,,Eu știu, l-a împins pe ăla mai mult. Au o relație specială, oamenii fac grătare pe ponton acasă”, iar de aici, cine a trebuit să împingă a împins”, a spus Anamaria Prodan.

De asemenea, sexy impresara a dezvăluit că a greșit că și-a iubit soțul mult prea mult.

,,Greșeala mea a fost că l-am iubit prea mult și că l-am ridicat prea mult. Toată inima mea este așa și 90% va rămâne Laurențiu Reghecampf. Este firesc!”, a mai spus Anamaria Prodan în cadrul aceluiași podcast.