Familia Măruță este una dintre cele mai iubite familii mondene din România. Andra și Cătălin Măruță, alături de micuții lor, Eva și David, fac senzație pe internet, cu vlogurile în care le detaliază fanilor amănunte din viața lor. Pe lângă clipurile publicate pe Youtube, cei patru apar și în diverse reclame, care le aduc bani frumoși. 

Cum face bani Andra înainte de sărbătorile de iarnă

Recent, Andra a anunțat că a devenit imaginea unui brand de bijuterii. Solista a realizat o ședință foto pentru această ocazie, alături de familia sa frumoasă.

foto: Instagram

Pe Instagram, vedeta a publicat imaginea în care cei patru membri ai familiei apar îmbrăcați elegant. Pentru promovarea bijuteriilor, solista a purtat o rochie neagră elegantă, în timp ce Cătălin Măruță a purtat un costum cu papion. Și micuța Eva a îmbrăcat o rochiță albă cu volănaș, la care a asortat un lănțișor, iar David a purtat o vestă elegantă și papion. Vedeți imaginea postată de Andra, AICI. 

„Familia este totul. Iar bijuteriile pe care le am sunt simboluri importante pentru mine: brățara de la bunica, inelul primit de la părinții mei când am împlinit 18 ani, inelul de logodnă oferit de Catalin împreună cu cea mai frumoasă declarație de dragoste, verighetele noastre, colierul pe care mi l-a făcut cadou când am împlinit 10 ani de căsătorie sau cerceii pe care i-a ales împreună cu copiii pentru mine, de Crăciun. Bijuteriile la care țin au fost alese și oferite cu dragoste, iar sentimentul acesta mă învăluie atunci când le port. Pe unele le păstrez cu gândul la faptul că într-o zi le va purta Eva”, a scris Andra, pe conturile ei de socializare.

Ce spunea Andra despre un posibil divorț de Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc de 15 ani! Recent, s-a zvonit că Andra și Cătălin Măruță ar vrea să divorțeze. Nimic mai fals. Artista a vorbit despre mariajul ei și cum reușește să mențină o relație atât de frumoasă.

”Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună.

Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, a declarat Andra pentru VIVA! 

arhiva personală