Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc de 15 ani!

Au o familie fericită, iar copiii lor, Eva și David, se bucură zilnic de micile surprize pe care Andra și Cătălin li le oferă.  Recent s-a lansat bârfa că Andra și Cătălin Măruță ar vrea să divorțeze. Nimic mai fals. Artista a vorbit despre mariajul ei și cum reușește să mențină o relație atât de frumoasă.

Arhivă personală

”Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună.

Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, a declarat Andra pentru VIVA!

Cei doi nu se gândesc la o despărțire!

Contrar ultimelor bârfe mondene, Andra a mărturisit că nu se gândește la un divorț. Andra a povestit că ea și Măruță nu au avut până acum nicio criză majoră și că până acum nu și-au vărsat nervii unul pe celălalt. Este destul de greu ca după mai bine de un deceniu să rămâi încă îndrăgostit și să nu existe certuri, dar se pare că cei doi le înfruntă fară prea mari probleme. Andra și Măruță au găsit mereu soluțiile ca relația să poată continua, poate și datorită faptului că fiind foarte ocupați mereu, au avut timp să le fie dor unul de celălalt!

“Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra, în urmă cu ceva timp.