Simona Sensual a intrat în „război” cu prezentatorul Cătălin Măruță, pe care a decis să îl reclame la CNA. Se pare că vedeta TV ar fi ironizat-o în timpul unei emisiuni în timp ce îi avea invitați pe actorul Cornel Palade și Cristian Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea.

Concret, vedeta de la ProTV ar fi făcut „mișto” de ea, în direct la TV, fără niciun motiv întemeiat, așa că s-a decis să îl „pedepsească” pentru declarațiile pe care le-a făcut. Simona Sensual consideră că i-a fost afectată imaginea și așteaptă ca membrii CNA să ia măsuri împotriva lui Cătălin Măruță, după ce numele ei a apărut întâmplător în cadrul rubricii „Sosuri picante”.

Cătălin Măruță a ajuns în „război” cu vedetele! Simona Sensual l-a reclamat la CNA. Ce a zis prezentatorul TV despre ea

În ediția cu pricina, Cornel Palade a fost provocat să numească un personaj din showbiz care, în opinia lui, nu ar trebui să apară pe micul ecran. După ce actorul a numit-o pe Simona Sensual, în studio au început glumele. Ea susține că Măruță nu i-ar fi luat apărarea cum ar fi trebuit și că este interesat doar de rating așa că a decis să îl reclame la CNA.

Cătălin Măruță a ajuns în „război” cu vedetele! Simona Sensual l-a reclamat la CNA: „Prea multe calomnii. Acum 12 ani i-am dat cu microfonul în cap”
Instagram

„Nu mai accept nici o jignire. Prea multe calomnii. Am făcut sesizare la CNA, să se ia măsuri cu Măruță. Acum 10 ani am vrut să-l dau în judecată, dar era o problemă cu adresa de domiciliu a lui, nu a putut să facă avocatul toate demersurile, și până la urmă am renunțat eu. Îmi pare rău că n-am făcut-o atunci.

Eu consider că în emisiunea la care au fost invitați Romică Țociu și Cornel Palade mi s-au adus prejudicii de imagine. Atât mie cât și firmei pe care o dețin, dar și galeriei de artă a bunicii mele.

S-a întâmplat în emisiune, în direct. Invitații au comentat iar el a instigat, în loc să medieze. Sper că CNA să ia măsuri.

Măruță exagerează mult pentru rating. Adică nu doar că a vorbit urât despre munca unor oameni, dar au mai fost acolo și tot felul de conotații, iar el nu a intervenit cum ar face un moderator echilibrat”, a dezvăluit Simona Sensual despre faptul că l-a reclamat pe Măruță la CNA, potrivit wowbiz.ro.

Simona Sensual i-a dat cu microfonul în cap lui Cătălin Măruță

Faptul că Simona Sensual l-a reclamat pe Cătălin Măruță la CNA nu miră pe nimeni pentru că cele două vedete au mai avut conflicte și în trecut.

Da, am intrat prin skype la o emisiune recentă și am reușit să-l enervez pentru că i-am adus aminte de momentul când ne-am bătut în emisiune, acum 12 ani. Mă ataca pentru că nu cântam bine melodiile compuse de 3rei Sud Est.

Și atunci m-am enervat și i-am dat cu microfonul în cap. I-am adus aminte de momentul ăla și s-a văzut că nu i-a convenit, apoi a închis legătura.

Și cum a prins momentul s-a răzbunat. Eu cred că el i-a pus pe invitați să vorbească urât, ce treabă să aibă Cornel Palade cu mine? Așa sunt scenariile la el în emisiune”, a mai povestit Simona Sensual.

Cătălin Măruță a ajuns în „război” cu vedetele! Simona Sensual l-a reclamat la CNA: „Prea multe calomnii. Acum 12 ani i-am dat cu microfonul în cap”
Facebook

Transcriptul discuției care a avut loc, în direct, la ProTV

Cornel Palade: ”Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și aia…. cum îi zice… Simona Sensual”!

Cătălin Măruță: ”Bine, hai să citim întrebarea. Lumea nu știe la ce te-ai referit, toate sunt frumoase! Sau mănânci iute și rupem întrebarea?”

Cătălin Măruță: ”Citesc sau mănânci iute?”

Cornel Palade: ”Citește!”

Cătălin Măruță: ”Numește 3 vedete din România care nu ar avea de ce să apară la televizor pentru că n-au nici un talent!”

Romică Țociu: ”Păi da, ce… cântă?”

Cătălin Măruță: ”Daniela Crudu e actriță! Iar Simona Sensual, acum, pictează!”

Cornel Palade: ”Foarte bine, să picteze!”

Cristian Mitrea: ”Ha, ha, ha…”

Romică Țociu: ”Ce face?”

Cătălin Măruță: ”Jur, are galerie de artă!”

Cristian Mitrea: ”Ha, ha, ha!… Potoliți-vă, mă!….”

Cornel Palade: ”Galerie de harfă, sau ce? Galerie la Rapid, sau unde!”

Cătălin Măruță: ”Am avut-o în direct acum câteva zile!”

Cristian Mitrea: (se ridică de pe scaun în hohote de râs)

Cătălin Măruță: ”Și e și antreprenoare. Pictează icoane, serios!”

Cristian Mitrea: ”Păi așa avem și scriitori d-ăștia de apar pe aici…”