Noi schimbări au fost făcute în cadrul uniformelor purtate de polițiștii din România

În scurt timp, oamenii legii din România vor renunța la modelul de uniformă pe care îl poartă acum. Noile modele de uniforme ale polițiștilor vor fi îmbrăcate imediat cum noul echipament va intra în dotare. 

Anunțul a fost făcut chiar de către Poliția Română. Pe pagina lor oficială de Facebook, a fost postată o fotografie însoșită de imaginea noilor uniforme.

Noi uniforme pentru Poliția Română

Noile modele sunt mult mai interesante, după cum au remarcat internauții. Poliția Română a postat pe Facebook o fotografie însoțită de un mesaj de interes.

Captură Facebook

Cât au costat noile uniforme de poliție

Într-un comunicat făcut public pe site-ul Sindicatului EUROPOL, cetățenii au fost înștiințați încă din luna aprilie a acestui an de noile schimbări care vor fi făcute.

În același comunicat, s-a făcut publică suma plătită pentru noile achiziții.

,,Tic, tac, tic, tac. Cu toate că ne apropiem cu pași repezi de momentul de 30 iunie, când polițiștilor li se va acorda ultima cota parte din norma de echipament, adoptând stilul deja consacrat de “mers pe burta”, găsim în SICAP un nou anunț privind echiparea efectivelor cu noua uniformă.

De data aceasta, autoritatea contractanta este Academia de Poliție care lansează o achiziție destul de mare în vederea echipării cadrelor ce vor absolvi în cursul acestui an instituția de învățământ.

politiaromana.ro

Nu mai puțin de 23 de loturi cuprinzând atât echiparea viitorilor ofițeri de poliție, cât și polițiști de frontieră, jandarmi și pompieri sunt aruncate în luptă pentru achiziția publică.

Ieri, 26.04.2022, a fost termenul limita de depunere a ofertelor, așă că suntem nerăbdători să vedem ce firme, și cu ce expertiză în domeniu, s-au înscris în această cursă pentru suma de 1.423.559 lei, respectiv 789.600 aferentă ambelor anunțuri. (aprox. 455.000 euro).”, apare pe site-ul sindicateuropol.ro.

Ce elemente noi apar în noua uniformă a Poliției Române

,,Totuși, trebuie remarcat faptul că, spre deosebire de colegii lor din cadrul Direcției Logistice, cei din Academie au reușit performanța să își depășească colegii din IGPR, și au postat specificațiile tehnice în format color.

colaj substantial

Astfel, este prima apariție a modelului de uniformă în acest format, iar cei interesați pot vedea cum vor arată, de principiu, anumite repere din noua uniformă de poliție.

Remarcăm de asemenea faptul că în anunțul Academiei apare TRICOUL, reper ce nu a fost lansat în achiziție de către IGPR, că doar nu vine sezonul cald într-o lună.

Un alt element de noutate este reprezentat de apariția tricoului cu mânecă lungă, iar modelul ales este inspirat de la poliția olandeză, bleumarin cu dungi orizontale galben-verzui fluorescente”, au mai precizat reprezentanții.

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!