În depozitele eMAG, în perioada Black Friday, agitația este mai mare ca niciodată.

Mâine, pentru pasionații de shopping online și nu numai are loc cea mai așteptată zi. La unul dintre cei mai mari retaileri din țară, eMAG, Black Friday este ziua cu cele mai multe vânzări din tot anul. Și pentru ca produsele să fie în stoc și livrarea comenzilor să nu dureze prea mult, angajații se pregătesc de asta cu mult timp înainte. 

Încă de când a apărut pe piață, eMAG a schimbat conceptul de shopping. Din ce în ce mai multe persoane preferă cumpărăturile online în detrimentul celor fizice, în magazine. Pentru împăca mai multe categorii de cumpărători, eMAG s-a asigurat că are toate produsele existente și că stocurile sunt generoase.

Depozitul retailerului se află la ieșirea din București, pe autostradă. Cât vezi cu ochii, o construcție imensă albastră se întinde pe sute de metri. Acolo, pregătirile pentru Black Friday au început cu mult timp înainte că tu să îți faci lista de cumpărături. Deși mai sunt câteva ore până când se va da startul celor mai mari reduceri din an, agitația este constantă în depozit.

Cum arată depozitul eMAG cu o zi înainte de Black Friday. Angajații lucrează la foc automat. VIDEO
Pixabay

În depozitul eMAG se așteaptă milioane de comenzi

În momentul de față, există în depozitul eMAG peste 12 milioane de produse. Înainte de Black Friday, zilnic, sunt descărcate câte 200 de tiruri. Pentru ca treaba să meargă mult mai repede, aici s-a îmbinat utilul cu plăcutul, iar forța umană face echipă bună cu roboții. Peste 432 de roboți se ocupă de sortarea produselor.

Specialiștii atrag atenția cumpărătorilor să fie foarte atenți la produsele pe care le vânează. Deși este cunoscută ca fiind perioadă cea mai prolifică din punct de vedere al reducerilor, tot acum, se practică și cele mai mari țepe. De asemenea, comercianții trebuie să se supună unor norme și în această perioadă, iar eMAG nu face nici el excepție.

Așadar, dacă ai pus ochii pe ceva anume și vrei să te asiguri că nu se vede ca pâinea caldă, setează-ți alarma pentru Black Friday.

@90revo Am fost în depozitul @eMAG înainte de Black Friday. #5pasidebine #emag #blackfriday #revoblog #joita #giurgiuromania #giurgiu #bucuresti #depozit #werehouse #industrialrobot #romania #roboti #noiembrie ♬ Let’s go – Official Sound Studio

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.